PSP Xenon

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:
Re: PSP Xenon

Post autor: Soundscape » czwartek 13 gru 2007, 09:41

...Niestety iLock

szkoda, kiedyś miałem przez chwilę iLocka to kiedyś i rozwalił mi dokumentnie cały system (XP), to samo przy reinstalacji itd. Nie wiem co ale coś programowego konfliktuje.
Szkoda, bo dla mnie ten plugin jest przez to niedostępny, a mam na niego wielką ochotę...

Naprawdę tak trudno zrozumieć że iLock już jest złamany i nie przynosi piratom ŻANDYCH trudności? Legalnym i owszem, całe mnóstwo kłopotów

...
No niestety, iLok i tym podobne wynalazki potrafią sporo namieszać...Ja jeszcze mojego nawet nie wypróbowałem, bo wystarcza mi narazie sam Neon. Zwlekam z aktywacją wersji HR już ze dwa miesiące. Mam wielką nadzieję, że nie będzie kłopotów.
A takie pytanko: w jaki sposób Twój system został rozwalony?

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » czwartek 13 gru 2007, 09:52

No niestety, iLok i tym podobne wynalazki potrafią sporo namieszać...Ja jeszcze mojego nawet nie wypróbowałem, bo wystarcza mi narazie sam Neon. Zwlekam z aktywacją wersji HR już ze dwa miesiące. Mam wielką nadzieję, że nie będzie kłopotów.
A takie pytanko: w jaki sposób Twój system został rozwalony?...

Niebieskie ekrany co kilka minut czas po instalacji
Nie miałem czasu na instalke na zupełnie czystym systemie, używałem Ghost-a do powrotu do "czystej" instalki z całym softem. Może tu jest problem, może gdzieś w sprzęcie...

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Awatar użytkownika
stevelukather

Post autor: stevelukather » czwartek 13 gru 2007, 10:17

...No niestety, iLok i tym podobne wynalazki potrafią sporo namieszać...Ja jeszcze mojego nawet nie wypróbowałem, bo wystarcza mi narazie sam Neon. Zwlekam z aktywacją wersji HR już ze dwa miesiące. Mam wielką nadzieję, że nie będzie kłopotów.

Nie miałem czasu na instalke na zupełnie czystym systemie, używałem Ghost-a do powrotu do "czystej" instalki z całym softem. Może tu jest problem, może gdzieś w sprzęcie...

...
na macu tego nie ma,raz zainstalowalem iLOK i nic sie nie dzieje.
[addsig]

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » czwartek 13 gru 2007, 10:48

Extra, pewnie na innym PC też by nie było.
Co nie zmienia nic a nic w całej sytuacji.
Przykre po prostu

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

undereason

Post autor: undereason » czwartek 13 gru 2007, 10:50

......No niestety, iLok i tym podobne wynalazki potrafią sporo namieszać...Ja jeszcze mojego nawet nie wypróbowałem, bo wystarcza mi narazie sam Neon. Zwlekam z aktywacją wersji HR już ze dwa miesiące. Mam wielką nadzieję, że nie będzie kłopotów.

...
...
na moim pc też "tego nie ma". nie rozpatrywałbym więc tego problemu przez pryzmat różnic mac/pc

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » czwartek 13 gru 2007, 10:53

ale ja tez mam pytanie do Joachima (bo z tego, co pamietam, to jestes blisko PSP - i podejrzewam, ze wlasciwa Tobie skromnosc nie pozwolila Ci nadmienic, ze rowniez byles jednym z testerow : )

eee, gdzie mi do takiego Silvermana czy Katza... ale fakt - to bardzo mile, daje i mi energetycznego kopa do dalszej pracy :)

- czy na Polske bedzie inna cena, a jesli tak, to jaka?...

Niestety tego nie wiem, ale gdyby cos mialo byc, na pewno bedzie jakis newsletter.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » czwartek 17 lut 2011, 21:51

Jest uaktualnienie PSP Xenon do wersji v.1.3.0

Nowy PSP Xenon ma teraz lepsze wsparcie dla systemów 64bit (win/mac), jest też wprowadzony nowy system autoryzacji!

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

ODPOWIEDZ