Moduł brzmieniowy MIDI

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
WBH-2006
Re: Moduł brzmieniowy MIDI

Post autor: WBH-2006 » niedziela 15 lip 2007, 12:23

...a moze:

ROLAND FANTOM XR

jakis ROLAND JV

Korg TRINITY w wersji rack

emu proteus1+orchestra (mam i jestem zadowolony... oczywiście drumsy w tym modelu są beznadziejne...)

?

nie znam tej jamaszki... nie wiem jaki tam jest moduł......

Licytuje narazie na allegro tego KORGA TR-Rack TRINITY za tysia (sluchalem probek demo i nawet spoko). Rolandy tak jak Motif Yamahy sa obocnie poza moim przedizalem cenowym, wiec chyba ten KORG i EMU beda rozwiazaniem budzetowym na "poczatek" (mysle tez nad wymiana kontrolera z 49 klawiszy bez galek na przenosne 25 z pokretlami)

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » niedziela 15 lip 2007, 14:39

......a moze:

ROLAND FANTOM XR

jakis ROLAND JV

Korg TRINITY w wersji rack

emu proteus1+orchestra (mam i jestem zadowolony... oczywiście drumsy w tym modelu są beznadziejne...)

?

nie znam tej jamaszki... nie wiem jaki tam jest moduł......
Jak juz koniecznie potrzebujesz jakiś tani sytezator to moze korg x5 albo jego odpowiednik w module, starczy może wtedy kaski na jakis tani kontroler 25 klawiszy.

Zbynia

Post autor: Zbynia » niedziela 15 lip 2007, 15:20

tr rack klasyk

polecam - czesto mozna uslyszec czy na dre czy timbalandzie......

swietne bebny,kozackie basy - przerabana edycja i straszliwie niewygodna......multitimbral dziala swietnie
w polaczeniu z mpc praktycznie nic wiecej nie trzeba by zrobic gotowy utwor.....

ODPOWIEDZ