Behringer XENYX 1204
Witam
Ja mam od jakis 3lat mixer ub2442fx pro. Używam go w studiu i na imprezach w dosyc ciezkich warunkach. Nic nigdy sie nie stało. Wszystko dziala bez problemow. Jedyne do czego moge sie przyczepic to procesor efektów(szumi okropnie, nie warto z niego korzystac) Za tą cene nie ma nic lepszego. Mam od jakiegos czasu koncowke mocy behringer EP2500 i crossover cx2310 i żadnych problemów.
Podrawiam
Ja mam od jakis 3lat mixer ub2442fx pro. Używam go w studiu i na imprezach w dosyc ciezkich warunkach. Nic nigdy sie nie stało. Wszystko dziala bez problemow. Jedyne do czego moge sie przyczepic to procesor efektów(szumi okropnie, nie warto z niego korzystac) Za tą cene nie ma nic lepszego. Mam od jakiegos czasu koncowke mocy behringer EP2500 i crossover cx2310 i żadnych problemów.
Podrawiam
Re: Behringer XENYX 1204
Co do nagonek na berka, musze przyznać że bardzo lubie te firme, bo tak ja kwszyscy pisza jest najlpesza w swojej cenie. Teraz jade po kable i podpinam tego wharfedala r 1604 jednak jestem bez kompa - awaria i serwis grafy ;/
pzdr
do poczytania najprawdopodobniej w przyszlym tyg
Arco
pzdr
do poczytania najprawdopodobniej w przyszlym tyg
Arco
...Witam
Podrawiam...
A ja posiadam xenyxa 2442 i właśnie jade do servisu bo puścił zimny lut na trimie 4 kanału i przerywa sygnał. jak nim pomajtam to sie włacza a jak puszcze to przerywa.... samo brzmienie jest ok ale jakość podzespołów typu suwaki i potencjometry mogłaby być nieco lepsza. Efektów nie używam a kupiłem go dla 8 direc out do swojego studyjka. Moja ocena to 4+ w skali (1-6) dla xenyxa 2442
Podrawiam...
A ja posiadam xenyxa 2442 i właśnie jade do servisu bo puścił zimny lut na trimie 4 kanału i przerywa sygnał. jak nim pomajtam to sie włacza a jak puszcze to przerywa.... samo brzmienie jest ok ale jakość podzespołów typu suwaki i potencjometry mogłaby być nieco lepsza. Efektów nie używam a kupiłem go dla 8 direc out do swojego studyjka. Moja ocena to 4+ w skali (1-6) dla xenyxa 2442
Średniozaawansowany ;)
no jakosc podzespolow racja mogla by byc lepsza - glownie potencjometry z tymze te lepsze juz sa sporo tez drozsze - jakosc wykonania na bardzo wysokim poziomie - pcb luty(generalnie) okablowanie - nie mam sie do czego przyczepic
Dobrze ze mam 2 kompy w domu. Otoz podlaczyłem mojego wharfedala r 1604, no i musze stwierdzić że bardzo poszerza panorame i dodaje sporo środka. Testowałem na kablach "Kloca" i francuskich (nie pamietam nazwy). Brzmienie jest ładne, ale moze troche mylić. Naszczescie u siebie mam wzmacniacz ktory scina srodek, wiec wszystko powinno sie wyrownać.
Pzdr
Arco
Pzdr
Arco
Ja mam behringera xenyx 802. Albo to jest jakis straszny szajs albo dostalem wadliwy model( do moich maikow behringera nie mam zastrzezen). Dokladnie chodzi o to, ze po kilku godzinach pracy wyrobily mi sie pokretla glosnosci od uzywanych przeze mnie wejsc i maina o controlu juz nie wspominajac( tak jest wyrobiony potencjometr, ze sa po prostu szumy i delikatne trzaski). Czy tak jest we wszytkich?
Ja mam od prawie około 2.5 roku UB-1622FX-PRO i wszystko działa cacy. Sporo go używam i wszystkie pokrętła, wszystko działa jak nowe.
Jedynie jak jeden z moich przedmówców, mam zastrzeżenia odnośnie procesora efektów, który niemiłosiernie szumi.
Jedynie jak jeden z moich przedmówców, mam zastrzeżenia odnośnie procesora efektów, który niemiłosiernie szumi.
- macandroll
......
Mam behringera ux 802 dwa lata. NIc złego się nie dzieje. Nic nie szumi czy nic nie trzeczy.
Potencjometry fakt są delikatne, ale do domu wystarczą. Mają chyba plastikowe ośki. U mnie gra.
Mam behringera ux 802 dwa lata. NIc złego się nie dzieje. Nic nie szumi czy nic nie trzeczy.
Potencjometry fakt są delikatne, ale do domu wystarczą. Mają chyba plastikowe ośki. U mnie gra.
Muzyk, gitarzysta
whaferdale todziadostwo - ta firma ma ostatnio tak niskie loty ze nadaje sie tylko na promocje niemieckich marketow.......
nie tknalbym tego gowna nawet z najwyzszej polki.....
nie tknalbym tego gowna nawet z najwyzszej polki.....
Mam 2 krosownice Behringer, mikserek UB802, Di-BOX DI4000. Wszystko ma już z 5 lat i nic się nie psuje. Z krosowniczek jestem zadowolony (PX3000). Mikserek sprzedałem (tak byłem zadowolony, że się chciałem podzielić z innymi...). A Di-Box hula. Gra całkiem dobrze i jestem w miarę zadowolony. Tylko nie wiem czemu rdzewieje cała góra (jest okropnie podrapana). Kilka razy był mokry ale metal, z którego jest góra zrobiona nie jest za dobrej jakości.