M-Audio Audiophile 2496 - jak z wyjściem słuchawkowym?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
CM
Re: M-Audio Audiophile 2496 - jak z wyjściem słuchawkowym?

Post autor: CM » wtorek 19 gru 2006, 17:13

http://www.sweetwater.com/store/detail/FastTrackUSB/

to byloby chyba najlepszym (jesli chodzi o funkcjonalnosc) i najtanszym rozwiazaniem dla mnie.
Bardzo prosilbym o rade...Czy ten model brzmi tak samo jak audiophile?
Czy ma tak samo stabilne sterowniki jak audiophile USB? Rpducent nie podaje szczegolowych parametrow...ma to jakies znaczenie?
eee tamm

CM

Post autor: CM » wtorek 19 gru 2006, 20:27

...http://www.sweetwater.com/store/detail/FastTrackUSB/
.............................................
znalazlem opis po polsku i szczegolowe parametry, jednak tutaj na forum wyczytalem niedawno ze nie warto kupowac urzadzen na zlacza USB1. Nie mam takiej wiedzy na temat komputerow - ten nabylem miesiac temu. Czy karta M Audio Fast Track USB wykorzystuje zlacze USB1 czy nowsze? Czy to zalezy od komputera - jakie posiada? Jak to sprawdzic? Mam w kompie takie cienkie plaskie wejscia USB.
eee tamm

Paweł

Post autor: Paweł » środa 20 gru 2006, 16:24

Od razu Cię rozczaruję, Fasttrack brzmi gorzej niż pozostałe karty na FW, czy USB. Dokładniej to bardziej plastikowo, mniej konkretnie.

jednak tutaj na forum wyczytalem niedawno ze nie warto kupowac urzadzen na zlacza USB1.
Zależy. Jeśli nie masz potrzeby jednoczesnej rejestracji i odsłuchu wielu kanałów, to nie musisz ciśnieniować na USB 2. Poza tym przede wszystkim Twój komputer musiałby mieć obsługę USB 2

Czy karta M Audio Fast Track USB wykorzystuje zlacze USB1 czy nowsze?
USB 1

Czy to zalezy od komputera - jakie posiada? Jak to sprawdzic? Mam w kompie takie cienkie plaskie wejscia USB....
Gniazda obydwu standardów wyglądają tak samo. Najlepiej przeczytać w specyfikacji płyty głównej.

ODPOWIEDZ