...e no nie wiem - typ behringera kupilem na gieldzie komputerowej w dodatku z mikrofonem - bas jest....ale gory brak - chyba ze jest tam lepsza membrana choc nie sadze.....
...
Pewnie kupiłes badziewne słuchawki, kilka dni temu bylem w studio gdzie mieli 2 pary behringer HPS5000 , http://www.behringer.com/HPS5000/index.cfm?lang=ENG własnie dla wokalistów i kupili je po to aby nie kupowac niskich modeli AKG ... byłem bardzo pozytywnie zaskoczony ... nie byl to beyerdynamic . ale k55 w porownaniu HPS 5000 , mozesz wsadzic do kosza .. Niskie modele AKG to raczej słuchawki ... nazwał bym BEZKLASOWE ... zrobili bo zrobili aby miec słuchwaki na kazda kieszen , ale mowiac szczerze to jest totalny badziew .
AKG K55 - gdzie kupić?
-
- Kontakt:
Re: AKG K55 - gdzie kupić?
AKG K55, K66 moim zdaniem są wystarczające do homerecordingu... można by o tym dużo pisać.... wg. mnie są powyżej przeciętnej...
a w szczególności świetnie sie nadają dla typowego domowego sprzetu audio - cd-playery, tunery etc...
a w szczególności świetnie sie nadają dla typowego domowego sprzetu audio - cd-playery, tunery etc...
http://www.myspace.com/audiophone
master chodzilo mi o hps3000 - podobne kupilem do kompa za grosze...no ale moze behringer wsadzil lepszy przetwornik bo to co w nich siedzialo to byla jakas parodia pzetwornika...nie mowiac ze byly strasznie niewygodne,,,,,,
kiedys mialm link dojakiegos polskiego sklepu gdzie byly podrobki beyerdynamika dt990....znaczy sie byly identyczne w kazdym calu procz napisu z boku - jesli przetwornik byl ten sam to juz cos bo kosztowaly jakies 150 pln....
kiedys mialm link dojakiegos polskiego sklepu gdzie byly podrobki beyerdynamika dt990....znaczy sie byly identyczne w kazdym calu procz napisu z boku - jesli przetwornik byl ten sam to juz cos bo kosztowaly jakies 150 pln....
czyli według Was lepiej kupić te behringery hps5000?? jeśli nie to jakie w podobnej cenie(powiedzmy do 200zł)?
czy do dłuższego słuchania muzyki lepsze są słuchawki otwarte czy półotwarte od zamkniętych?? dlaczego?
czy do dłuższego słuchania muzyki lepsze są słuchawki otwarte czy półotwarte od zamkniętych?? dlaczego?
czy słuchając w zamkniętych defektuje sobie słuch?