Wzmacniacz słuchawkowy do Beyerdynamic DT-150

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Yayaya
Re: Wzmacniacz słuchawkowy do Beyerdynamic DT-150

Post autor: Yayaya » czwartek 24 maja 2007, 15:09

Też kiedyś myślałem że SB jest ok, dopóki nie kupiłem Audiophile'a. Różnicę słychać nawet na komputerowych pierdziawkach Creative'a - czym byłem nawet lekko zszokowany Kx-y tu nie mają nic do rzeczy - zmieniają tylko sposób obsługi ale nie dźwięk.
...

wciąż nie jest to odpowiedzią na moje pytanie, czy mimo przeciętności SB (który ma wyjście słuchawkowe) opłaca się kupić ten wzmacniacz. czy mam rozumieć, że nie opłaca się kupić wzmacniacza do tej karty i lepiej kupić lepszą kartę z wyjściem słuchawkowym?

czy będą grały za cicho...zobaczę jak przyjdą

ludzie chwalą Presonusa hp4, tylko, że mi wystarczy w sumie 2 wejściowy wzmacniacz słuchawkowy. Czy mam rozumieć, że już lepiej kupić ten 4-wejściowy, bo i tak się będzie opłacało w stosunku cena/jakość?

Awatar użytkownika
Yayaya

Post autor: Yayaya » czwartek 24 maja 2007, 15:10

Czy mam rozumieć, że już lepiej kupić ten 4-wejściowy, bo i tak się będzie opłacało w stosunku cena/jakość?...
...w porównaniu do tych, co podałem linki

Awatar użytkownika
Yayaya

Post autor: Yayaya » czwartek 24 maja 2007, 16:06

ok, przed chwilą przyszły.

od razu odpowiedź nr 1: nie grają za cicho. dałem na maksa w mikserze i wyjściu słuchawkowym karty i w winampie musiałem ustawić 3%, żeby w ogóle dało się słuchać. odłożyłem słuchawki na bok i 100% w winampie i grały jak radio głośno. :)
teraz trzeba się z nimi oswoić :)

ODPOWIEDZ