E-mu 0404 - wada fabryczna
Po mojemu to E-MU znów umoczyło. Po słynnych padających kanałach teraz kolejna epidemia
. Też słyszałem o tych akcjach z biosem, także rzecz zrobiłą się popularna żeby nie powiedzieć modna. Jedyna sensowna rada jaka przychodzi mi do głowy to sprzedaj ją po naprawie na Allegro i kup Audiophile'a.

Re: E-mu 0404 - wada fabryczna
cos krecicie bo na stronie emu nie ma zadnego biosu - tylko najzwyklejsze sterowniki zwane firmware.......
a jesli to sie dzieje od przepiec to winny jest twoj komputer albo inne twoje urzadzenie i pamietaj ze to nie podlega gwarancji
bo masz zadbac o to zeby sprzet miec sprawny
a jesli to sie dzieje od przepiec to winny jest twoj komputer albo inne twoje urzadzenie i pamietaj ze to nie podlega gwarancji
bo masz zadbac o to zeby sprzet miec sprawny
Re: E-mu 0404 - wada fabryczna
......czy ktos z was mial z tym do czynienia? chodzi mi o samoistne kasowanie sie biosu karty (prsy przpieciach lub od ladunku elektrycznego). Mi przytrafilo sie to juz 2 razy, w sklepie powiedziano mi ze to jest taki po prostu feler. Pierwszy raz karta spieprzyla sie po tygodniu a drugi po dwoch miesiacach i sklep w ktorym kupilem sprzet zaczyna sie wywijac. Zaczynam zalowac ze nie kupilem katy Maya44......
Nie kupuj karty MAYA 44 miałem ją ,teraz mam E-MU 0404 i jakościowe jest niebo lepsza (oczywiście od MAYi).
Przyczeny raczej szukałbym po stronie komputera niz karty.E-MU 0404 to udany produkt
Nie kupuj karty MAYA 44 miałem ją ,teraz mam E-MU 0404 i jakościowe jest niebo lepsza (oczywiście od MAYi).
Przyczeny raczej szukałbym po stronie komputera niz karty.E-MU 0404 to udany produkt
Muzyka + saksofon = wielka pasja