M-Audio Audiophile 2496
Nie tak dawno była dyskusja na ten temat. Raczej wszyscy polecali 0404. Sam ją kupiłem i teraz czekam na nią niecierpliwie. Podłącze do niej C4 i Studio project B1.
Re: M-Audio Audiophile 2496
Hehe myślę, że z przejściówkami nie będzie problemu. Dzięki za pomoc teraz tylko będe się musiał jakoś zmierzyć z konfiguracją ale chyba zastosuje się do twoich rad. Pozdrawiam
...Nie tak dawno była dyskusja na ten temat. Raczej wszyscy polecali 0404. Sam ją kupiłem i teraz czekam na nią niecierpliwie. Podłącze do niej C4 i Studio project B1....
Dokładnie taką samą mam konfiguracje.
Dokładnie taką samą mam konfiguracje.
Aby podłączyć twoje głośniczki do miksera musisz mieć taką przejściówkę: Na kablu z jednej strony gniazdo mały jack stereo a z drugiej strony dwa wtyki duzy jack (taki rozgałęźnik). Głośniczki wpinasz w gniazdo a jacki wpinasz w mikser (w wyjście MONITOR). Mozesz coś takiego znaleźć w sklepach z elektroniką, na allegro a mozesz też zlutować sam. Pozdrawiam Ciebie i admina tego forum 

Swoją drogą podobno COMPACT 4 często ulega usterką i pare osób na tym forum n niego narzekało. Miałeś jakieś problemy z mixerem bo ja jeszcze go nie używałem?
...Swoją drogą podobno COMPACT 4 często ulega usterką i pare osób na tym forum n niego narzekało. Miałeś jakieś problemy z mixerem bo ja jeszcze go nie używałem?...
Tak, mialem z nim maly problem ale dzieki wyrozumialosci ludzi z muzyczny.pl dostalem bez gadania nowy, od ręki. Prawda jest taka, ze mimo wszystko za taką kasę dostajesz najbardziej funkcjonalny i najlepiej brzmiący mikser w swojej klasie na rynku. Mikser ma super phantom do pojemnosciowek i bardzo przemyslany tor odsluchowy dla wokalisty. Mimo tego, ze zdarzają się usterki, polecam Ci go w stu procentach.
Tak, mialem z nim maly problem ale dzieki wyrozumialosci ludzi z muzyczny.pl dostalem bez gadania nowy, od ręki. Prawda jest taka, ze mimo wszystko za taką kasę dostajesz najbardziej funkcjonalny i najlepiej brzmiący mikser w swojej klasie na rynku. Mikser ma super phantom do pojemnosciowek i bardzo przemyslany tor odsluchowy dla wokalisty. Mimo tego, ze zdarzają się usterki, polecam Ci go w stu procentach.
Mikser ma super phantom do pojemnosciowek..
A co w nim takiego 'super'?
ja to sie zastanawiam po co ci karta pro czy semipro jak ty chcesz mikrofon doskype i glosniczki do gier.....
kup sobie lepiej audigy.......
albo sie zdecyduj co chdesz- -tych dwoch rzeczy raczej nie polaczysz.....bo tak naprawde nikt normalny tak nie robi(bez urazy)
albo sie zdecyduj co chdesz- -tych dwoch rzeczy raczej nie polaczysz.....bo tak naprawde nikt normalny tak nie robi(bez urazy)
...
A wg Ciebie co z nim jest nie tak?
...
A wg Ciebie co z nim jest nie tak?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...ja to sie zastanawiam po co ci karta pro czy semipro jak ty chcesz mikrofon doskype i glosniczki do gier.....
albo sie zdecyduj co chdesz- -tych dwoch rzeczy raczej nie polaczysz.....bo tak naprawde nikt normalny tak nie robi(bez urazy)...
Kazdy normalny tez czyta dokładnie posty (bez urazy). Gosc nic nie pisał o grach czy skype. Chce NAGRYWAĆ wokal. A jak sie skuma, ze na zwyklych glosniczkach nic nie zrobi to kupi lepsze. Puki co karte bedzie miał dobrą.
albo sie zdecyduj co chdesz- -tych dwoch rzeczy raczej nie polaczysz.....bo tak naprawde nikt normalny tak nie robi(bez urazy)...
Kazdy normalny tez czyta dokładnie posty (bez urazy). Gosc nic nie pisał o grach czy skype. Chce NAGRYWAĆ wokal. A jak sie skuma, ze na zwyklych glosniczkach nic nie zrobi to kupi lepsze. Puki co karte bedzie miał dobrą.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...