...Kolego
JoachimK wiele razy miałam okazje czytać twoje wypowiedzi i dawno chciałam to napisać, ale jakoś zawsze gryzłam się w język., Zastanawiam się czy kolega ma problem natury osobistej , może niedowartościowany ? za każdym razem gdy czytam twoje wypowiedzi kolego JoachimK odnoszę wrażenie ze nie możesz powstrzymać się i musisz obszernie obwieszczać wszem i wobec co masz w studio itd. oglądając twoją stronę odnosi się wyrażenie ze jesteś ""gooru muzyki "" nic bardziej mylącego bardziej zakochanym w sobie kimś kto nawet opisuje co lubi jadać ( jak by to kogoś interesowało ) ,szkoda ze nie napisałeś więcej o sobie ,może padłabym z wrażenia , sorki ale nie mogę .Zakładam ze przeczytałeś temat tej rozmowy TC Electronic M2000 , a nie " jaki mam sprzęt w studio , czym dysponuje , na co sobie mogę pozwolić ," myślę ze powinieneś rozpocząć nowy watek " jakim jestem Bubkiem " proponuje poczytać swoje posty , toć to stosy uwielbienia dla siebie i swojego sprzętu który prawdopodobnie nie jest twoja własnością , chłopie wydoroślej , zejdź na ziemie , pisz na temat i trochę skromności , chociaż osobiście myślę ze dla Ciebie już za późno
Ula.
P.S dopiero teraz przyjrzałam się ze twój NIK to
JoachimK zawsze myślałam ze Jachomik , to drugie bardziej do Ciebie pasuje
PA .. cmok

...
UlLA zostaję Twoim fanem !!!
Panowie trochę szacunku dla kobiety. Jest tu rodzynkiem. Dbajmy o nią.
P.s Też mam w studiu Lexicona 480 też nie jest to mój sprzęt.