TC Electronic M2000 ?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
ula
Re: TC Electronic M2000 ?

Post autor: ula » poniedziałek 16 sty 2006, 01:44

Kolego JoachimK wiele razy miałam okazje czytać twoje wypowiedzi i dawno chciałam to napisać, ale jakoś zawsze gryzłam się w język., Zastanawiam się czy kolega ma problem natury osobistej , może niedowartościowany ? za każdym razem gdy czytam twoje wypowiedzi kolego JoachimK odnoszę wrażenie ze nie możesz powstrzymać się i musisz obszernie obwieszczać wszem i wobec co masz w studio itd. oglądając twoją stronę odnosi się wyrażenie ze jesteś ""gooru muzyki "" nic bardziej mylącego bardziej zakochanym w sobie kimś kto nawet opisuje co lubi jadać ( jak by to kogoś interesowało ) ,szkoda ze nie napisałeś więcej o sobie ,może padłabym z wrażenia , sorki ale nie mogę .Zakładam ze przeczytałeś temat tej rozmowy TC Electronic M2000 , a nie " jaki mam sprzęt w studio , czym dysponuje , na co sobie mogę pozwolić ," myślę ze powinieneś rozpocząć nowy watek " jakim jestem Bubkiem " proponuje poczytać swoje posty , toć to stosy uwielbienia dla siebie i swojego sprzętu który prawdopodobnie nie jest twoja własnością , chłopie wydoroślej , zejdź na ziemie , pisz na temat i trochę skromności , chociaż osobiście myślę ze dla Ciebie już za późno

Ula.

P.S dopiero teraz przyjrzałam się ze twój NIK to JoachimK zawsze myślałam ze Jachomik , to drugie bardziej do Ciebie pasuje

PA .. cmok
Pozdrawiam Ula :)

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » poniedziałek 16 sty 2006, 02:06

...Kolego JoachimK wiele razy miałam okazje czytać twoje wypowiedzi i dawno chciałam to napisać, ale jakoś zawsze gryzłam się w język., Zastanawiam się czy kolega ma problem natury osobistej , może niedowartościowany ?

Nie zastanawiaj sie tyle. Jestes w bledzie.

za każdym razem gdy czytam twoje wypowiedzi kolego JoachimK odnoszę wrażenie ze nie możesz powstrzymać się i musisz obszernie obwieszczać wszem i wobec co masz w studio itd. oglądając twoją stronę odnosi się wyrażenie ze jesteś ""gooru muzyki ""

nic bardziej mylącego bardziej zakochanym w sobie kimś kto nawet opisuje co lubi jadać ( jak by to kogoś interesowało ) ,szkoda ze nie napisałeś więcej o sobie ,może padłabym z wrażenia , sorki ale nie mogę .

A co? Sadzisz, ze na swoejej _prywatnej_ stronie mam pisac cos, co dowartosciuje Ciebie? Nie ten adres.

Zakładam ze przeczytałeś temat tej rozmowy TC Electronic M2000 , a nie " jaki mam sprzęt w studio , czym dysponuje , na co sobie mogę pozwolić ,"

Wyrazilem swoja opinie opierajac sie o bezposrednie porownanie. Co w tym zlego?

BTW Wiesz, co znaczy uzyty w mojej wypowiedzi zwrot "IMHO"? Doucz sie wiec troszke, potem skonfrontuj to z powyzsza wypowiedza....

myślę ze powinieneś rozpocząć nowy watek " jakim jestem Bubkiem "

Mysl sobie, nietykalna Krolewno! Masz prawo myslec na takim poziomie, jak Ci to jest dane.

P.S dopiero teraz przyjrzałam się ze twój NIK to JoachimK zawsze myślałam ze Jachomik , to drugie bardziej do Ciebie pasuje

PA .. cmok ...

Pozostawie powyzsze bez kommentarza. Kazdy sobie wystawi o Tobie opinie na podstawie Twoich wypowiedzi.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
ula

Post autor: ula » poniedziałek 16 sty 2006, 02:15

BTW Wiesz, co znaczy uzyty w mojej wypowiedzi zwrot "IMHO"? Doucz sie wiec troszke, potem skonfrontuj to z powyzsza wypowiedza....

Akurat IMHO do Ciebie nie pasuje , In My Humble Opinion ...

reszty nie zamierzam komentować :) i jeszcze jedno , nie unoś sie ... Zdrówka i skromosci .

Ula
Pozdrawiam Ula :)

bassman

Post autor: bassman » poniedziałek 16 sty 2006, 02:45

Ula z czym masz problem, wszedzie w cywilizowanym swiecie ludzie robia cos ze swoim zyciem, osiagaja sukcesy i pracuja ciezko nad soba, swoimi umiejetnosciami i zazwyczaj golym okiem widac co maja za soba (oraz przed soba). Materialnie i w przenosci mowiac.. Na swiecie nie ma obowiazku ukrywania tego "gdzie sie jest w zyciu",wrecz przeciwnie. W Polsce widze jeszcze stary system obowiazuje?. Rozumiem ze to pozostalosci z czasow komuny, wtedy wszyscy byli rowni bo tak stwierdzil system wiec nie trzeba bylo sie starac, system gwarantowal rownosc. Tym samym nieuki, nieroby i nieudacznicy stali w jednym rzedzie z ludzmi wyksztalconymi, pracowitymi, oszczednymi i genialnymi. I kazdy byl dowartosciowany...Ten system obowiazuje jeszcze tylko na Kubie i w Wenezueli, pragne poinformowac. Dzisiaj w kapitalizmie widac golym okiem co kto ile jest warty, gdzie zmierza i co sobie wypracowal. Nie twierdze bynajmniej ze kolega JoachimK jest genialny, natomiast uwierz mi, sposob w jaki sie prezentuje nieczym nie odbiega od tego jak jest w USA, moglby zjechac az autostady piatki wglab Los Angeles i poczulby sie wsrod swoich, w niczym nie odbiega od normy. Dodatkowo wiedza jaka kolega posiada jest co najmniej kwadratura twojej wiedzy w audio jak przypuszczam, wiec uczucie niewygody jest zrozumiale. Naprawde nie chcialem byc zlosliwy....

Awatar użytkownika
alius

Post autor: alius » poniedziałek 16 sty 2006, 11:01

Niesmak... nic więcej. Podpisuję się pod tym co powiedział bassman. Zupełnie bezsensowne plucie kwasem, któro zwyczajnie psuje klimat na forum. W dodatku forma wypowiedzi, delikatnie mówiąć, trąci szczeniactwem.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » poniedziałek 16 sty 2006, 11:13

O tam, kobita może ma gorszy dzien. wiecie jak to jest , sa takie dni w miesiacu ... itd . fakt ze pojechała po całosci ... No wiesz Ula... no trudno było mineło ... No ale fakt faktem ze .. dobra nie bede sie wypowiadał .

Awatar użytkownika
eska

Post autor: eska » poniedziałek 16 sty 2006, 11:41

...Kolego JoachimK wiele razy miałam okazje czytać twoje wypowiedzi i dawno chciałam to napisać, ale jakoś zawsze gryzłam się w język., Zastanawiam się czy kolega ma problem natury osobistej , może niedowartościowany ? za każdym razem gdy czytam twoje wypowiedzi kolego JoachimK odnoszę wrażenie ze nie możesz powstrzymać się i musisz obszernie obwieszczać wszem i wobec co masz w studio itd. oglądając twoją stronę odnosi się wyrażenie ze jesteś ""gooru muzyki "" nic bardziej mylącego bardziej zakochanym w sobie kimś kto nawet opisuje co lubi jadać ( jak by to kogoś interesowało ) ,szkoda ze nie napisałeś więcej o sobie ,może padłabym z wrażenia , sorki ale nie mogę .Zakładam ze przeczytałeś temat tej rozmowy TC Electronic M2000 , a nie " jaki mam sprzęt w studio , czym dysponuje , na co sobie mogę pozwolić ," myślę ze powinieneś rozpocząć nowy watek " jakim jestem Bubkiem " proponuje poczytać swoje posty , toć to stosy uwielbienia dla siebie i swojego sprzętu który prawdopodobnie nie jest twoja własnością , chłopie wydoroślej , zejdź na ziemie , pisz na temat i trochę skromności , chociaż osobiście myślę ze dla Ciebie już za późno

Ula.

PA .. cmok ...

UlLA zostaję Twoim fanem !!!

Panowie trochę szacunku dla kobiety. Jest tu rodzynkiem. Dbajmy o nią.

P.s Też mam w studiu Lexicona 480 też nie jest to mój sprzęt.

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » poniedziałek 16 sty 2006, 11:45

Dajcie juz spokoj.

Wrocmy do pytania. Jesli ktos jest dalej zainteresowany, dlaczego uwazam narzedzia TC za lepsze od Waves, niech pyta.

P.S. Dodam tylko cos, co powinienem moze na pisac wczesniej TC w tych lepszych (czyt: drozszych - niestety) opcjach. To cos zupelnie innego, niz natywne wtyczki VST znane z pakietu TCWorks. Te drugie nie sa juz takie ciekawe.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Grzybass

Post autor: Grzybass » poniedziałek 16 sty 2006, 11:49

Hi, hi, hi....

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » poniedziałek 16 sty 2006, 11:51

...Dajcie juz spokoj.

Wrocmy do pytania. Jesli ktos jest dalej zainteresowany, dlaczego uwazam narzedzia TC za lepsze od Waves, niech pyta.

P.S. Dodam tylko cos, co powinienem moze na pisac wczesniej TC w tych lepszych (czyt: drozszych - niestety) opcjach. To cos zupelnie innego, niz natywne wtyczki VST znane z pakietu TCWorks. Te drugie nie sa juz takie ciekawe....

Ok, ale ja teraz na powaznie chciałby jesli to mozliwe Abys Joachim opisał róznice miedzy UAD-1 a POwercore .... co towim zdaniem jest lepsze ... na forach pisza ze UAD-1 , ale ty ze posiadasz oba mozesz sie wypowiedziec ... to nie na temat o M2000 ktorego za to ja posiadam . ale na temat Kart które takze sa poruszane w tym watku. I czy ktos moze słuszałjuz nowego powercore ?

ODPOWIEDZ