Tłumik -10db w Studio Projects b1?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
neftali
Tłumik -10db w Studio Projects b1?

Post autor: neftali » sobota 13 maja 2006, 23:00

zastanawiam sią nad kupnem pary mikrofonów sp b1. na jednej ze stron internetowych w opisie znalazłem że mikrofon ten posiada tłumik -10db, ale na zdjeciach go nia widac . czy ktoś pomoże rozwiązac mi ten problem?

Awatar użytkownika
cichydd

Re: Tłumik -10db w Studio Projects b1?

Post autor: cichydd » sobota 13 maja 2006, 23:19

...zastanawiam sią nad kupnem pary mikrofonów sp b1. na jednej ze stron internetowych w opisie znalazłem że mikrofon ten posiada tłumik -10db, ale na zdjeciach go nia widac . czy ktoś pomoże rozwiązac mi ten problem?...

Nowe wersje mają tłumik i filtr. Pytaj sprzedacy jaką wersję posiada. Ja kupiłem w Akutechu i mieli już nowe wersje.

neftali

Post autor: neftali » sobota 13 maja 2006, 23:23

......zastanawiam sią nad kupnem pary mikrofonów sp b1. na jednej ze stron internetowych w opisie znalazłem że mikrofon ten posiada tłumik -10db, ale na zdjeciach go nia widac . czy ktoś pomoże rozwiązac mi ten problem?...

Nowe wersje mają tłumik i filtr. Pytaj sprzedacy jaką wersję posiada. Ja kupiłem w Akutechu i mieli już nowe wersje....

wyślij mi do nich linka

Awatar użytkownika
santa

Post autor: santa » niedziela 14 maja 2006, 00:00

.........zastanawiam sią nad kupnem pary mikrofonów sp b1. na jednej ze stron internetowych w opisie znalazłem że mikrofon ten posiada tłumik -10db, ale na zdjeciach go nia widac . czy ktoś pomoże rozwiązac mi ten problem?...

Nowe wersje mają tłumik i filtr. Pytaj sprzedacy jaką wersję posiada. Ja kupiłem w Akutechu i mieli już nowe wersje....

wyślij mi do nich linka

...

hmm www.akutech.pl
www.myspace.com/determinacja

neftali

Post autor: neftali » niedziela 14 maja 2006, 00:15

............zastanawiam sią nad kupnem pary mikrofonów sp b1. na jednej ze stron internetowych w opisie znalazłem że mikrofon ten posiada tłumik -10db, ale na zdjeciach go nia widac . czy ktoś pomoże rozwiązac mi ten problem?...

wyślij mi do nich linka

...

hmm http://www.akutech.pl...

dzięki

ODPOWIEDZ