Genelec 8030A?
Hejka! Czy ktoś może słyszał w akcji nową serię 8000 Geneleca? Jaka jest Wasza opinia odnośnie monitorków 8030A lub 8020A? Chcę je kupić, bo słyszałem, że są znakomite...:) Pozdrówka dla wszystkich i miłego dnia! KD
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
Re: Genelec 8030A?
Chcę je kupić, bo słyszałem, że są znakomite
======
Dobrze słyszałeś
======
Dobrze słyszałeś

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Re: Genelec 8030A?
Czy ktoś może słyszał w akcji nową serię 8000 Geneleca? Jaka jest Wasza opinia odnośnie monitorków 8030A lub 8020A?
Sorry, że wygrzebię wątek ale mało mówi się o nowej serii Geneleca a warto i to zdecydowanie.
Są REWELACYJNE pod każdym względem.
Subbas do modelu 8020A raczej rzecz nieodzowna.
Czy koniecznie to miałby być 7050B moim zdaniem nie choć ten firmowy po prostu wymiata.
Do modelu 8030A jeżeli ktoś chce mieć bass pod pełną kontrolą to, każda porcja basu sie przyda
Ciekawostka - ten model i tak ma więcej basu od swoich konkurentów 5-calowych. To dzięki nowej wydłużonej konstrukcji portu bass-reflex. Inżynierowie w przypadku tej serii przeszli samych siebie
Zalecam przesłuchac
Pozdrawiam świątecznie.
Sorry, że wygrzebię wątek ale mało mówi się o nowej serii Geneleca a warto i to zdecydowanie.
Są REWELACYJNE pod każdym względem.
Subbas do modelu 8020A raczej rzecz nieodzowna.
Czy koniecznie to miałby być 7050B moim zdaniem nie choć ten firmowy po prostu wymiata.
Do modelu 8030A jeżeli ktoś chce mieć bass pod pełną kontrolą to, każda porcja basu sie przyda

Ciekawostka - ten model i tak ma więcej basu od swoich konkurentów 5-calowych. To dzięki nowej wydłużonej konstrukcji portu bass-reflex. Inżynierowie w przypadku tej serii przeszli samych siebie

Zalecam przesłuchac

Pozdrawiam świątecznie.