Płyty z samplami Techno Dance Trance

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Master
Re: Płyty z samplami Techno Dance Trance

Post autor: Master » czwartek 30 mar 2006, 00:59

Posiadam zakupine sample Vipzone od 1 do 9.

Są to niezbędne próbki dla producentów gatunku dream dance , trance dabce, techno, club base.

Gość który to robi ma "głowe po środku" :) jak i dostęp do wszystkich cudów techniki muzycznej ( od norleada 3 po virusa TI ), które pozostaną w mojej sferze marzeń...

Próbki są w doskonałej jakości. Bajer cały polega na tym , że występują w 2 wariantach , wet i dry ( suche i z efektem). Te z efektem przepuszczone przez wysokiej klasy pogłosy.

Napewno warto posłuchać...... ...

Byłem dzisiaj u kolego ktory zakupił jakis czas temu kilka płyt Vip-Zone . posłuchałem sobie sampli Virusa ...oraz miałem mozliowsc porównac z VIRUSEM- IT sorki , ale nie stety pieniadze wywalone totalnie w błoto , z 5-ciu płyt ktore zakupił od nich znalazłem uwaga 10 barwy ktore sa ciekawe, reszta tzn wiekszosc,praktycznie kompletenie nieuzyteczne dodam ze jest 30 barw na płycie , brzmienia wykręcone jakims tanim EQ w taki sposob ze bolały mnie uszy od ilosci wysokich czestotliwosci . chociaz mam swiadomosc ze samplowane barwy brzmia inaczej to jednak te nie maja duzo wspolnego z prawdziwym instrumentem , polecam raz jeszcze Sample Vengeance

AndrzejG
Kontakt:

Post autor: AndrzejG » czwartek 30 mar 2006, 10:02

Byłem dzisiaj u kolego ktory zakupił jakis czas temu kilka płyt Vip-Zone . posłuchałem sobie sampli Virusa ...oraz miałem mozliowsc porównac z VIRUSEM- IT sorki , ale nie stety pieniadze wywalone totalnie w błoto , z 5-ciu płyt ktore zakupił od nich znalazłem uwaga 10 barwy ktore sa ciekawe, reszta tzn wiekszosc,praktycznie kompletenie nieuzyteczne dodam ze jest 30 barw na płycie , brzmienia wykręcone jakims tanim EQ w taki sposob ze bolały mnie uszy od ilosci wysokich czestotliwosci . chociaz mam swiadomosc ze samplowane barwy brzmia inaczej to jednak te nie maja duzo wspolnego z prawdziwym instrumentem , polecam raz jeszcze Sample Vengeance ...

A od kiedy to Vengeance sampluje barwy Lead ?

Kolega chyba nie wie co pisze

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 30 mar 2006, 10:19

Kolega chyba nie wie co pisze ...

AndrzejuG , nawet nie chodzi o barwy Instrumentów a o jaką kolwiek przydatnoąc tych dzwięków , są wykrecone ( Eq ) w jakąs dziwna strone takze w czsie Mixu kolega musiał mocno z nimi walczyc aby nie były drazniące , chciał im je zwrócic, nie stety nie za bardzo chcielai słyszec o zwrocie , wiec płyty sobie spoczywaja .

Awatar użytkownika
Marc.De.Marx

Post autor: Marc.De.Marx » czwartek 30 mar 2006, 11:36

...

Kolega chyba nie wie co pisze ...

AndrzejuG , nawet nie chodzi o barwy Instrumentów a o jaką kolwiek przydatnoąc tych dzwięków , są wykrecone ( Eq ) w jakąs dziwna strone takze w czsie Mixu kolega musiał mocno z nimi walczyc aby nie były drazniące , chciał im je zwrócic, nie stety nie za bardzo chcielai słyszec o zwrocie , wiec płyty sobie spoczywaja ....

hehe dobry jestes , zwrocic oprogramowanie

ODPOWIEDZ