Samson c02
co myślicie o mikrofonie samson c 02. czy wystarczy mi do nagłośnienia tlerzy, pianina git. akust. ew. małego chóru. Chodzi o koncerty amatorskie a nie o gwiazdy i nie studio nagrań. A może lepszy byłby sE 1a. Jak jest z ich czułością, szumami. Proszę podpowiedzcie co mam kupić a budżet niestety mam skromniutki. A może zamiast dwóch sansonów lub sE jednago akg 1000. Proszę podzielcie się swoja wiedzą.
Re: Samson c02
...co myślicie o mikrofonie samson c 02. czy wystarczy mi do nagłośnienia tlerzy, pianina git. akust. ew. małego chóru. Chodzi o koncerty amatorskie a nie o gwiazdy i nie studio nagrań. A może lepszy byłby sE 1a. Jak jest z ich czułością, szumami. Proszę podpowiedzcie co mam kupić a budżet niestety mam skromniutki. A może zamiast dwóch sansonów lub sE jednago akg 1000. Proszę podzielcie się swoja wiedzą....
Niestety nie znam zadnego z w/w mikrofonow, oprocz AKG, ktory kompletnie misie nie podoba. Ale zdecydowanie kup dwa mikrofony, do nagran overheadow, choru czy pianina jeden mikrofon to za malo.
Niestety nie znam zadnego z w/w mikrofonow, oprocz AKG, ktory kompletnie misie nie podoba. Ale zdecydowanie kup dwa mikrofony, do nagran overheadow, choru czy pianina jeden mikrofon to za malo.
...phi...
samson?
moze zajrzyj na strony i zwroc uwage na parametry?trudne to nie jest
oktawa do talerzy......
moze zajrzyj na strony i zwroc uwage na parametry?trudne to nie jest
oktawa do talerzy......
pomyslilo mi sie z c01....ten spoko
ale i tak polecalbym oktave
ale i tak polecalbym oktave