hej
mój system (tzn winxp)nie widzi UC33 ,testowałem na FL i traktor ,oba pokazują je jako urzadzenie midi usb,ale nic się nie kręci. przeprowadziłem test na macu na reaktorze i tam widział jako UC33 midi controler i wszystko śmigało.Proszę o wszelkie porady .
thx
Evolution UC-33e
muzyk od urodzenia, producent od niedawna.
-
- Kontakt:
Re: Evolution UC-33e
...hej
mój system (tzn winxp)nie widzi UC33 ,testowałem na FL i traktor ,oba pokazują je jako urzadzenie midi usb,ale nic się nie kręci. przeprowadziłem test na macu na reaktorze i tam widział jako UC33 midi controler i wszystko śmigało.Proszę o wszelkie porady .
thx...
po pierwsze....
jeżeli masz podłączone inne użądzenia do usb odepnij je - tak aby tylko był podłączony uc33(najlepiej jakby był podpienty na świeżo zainstalowanego win'a)
sprawdź go przez MIDI
thx...
po pierwsze....
jeżeli masz podłączone inne użądzenia do usb odepnij je - tak aby tylko był podłączony uc33(najlepiej jakby był podpienty na świeżo zainstalowanego win'a)
sprawdź go przez MIDI
http://www.myspace.com/audiophone
już próbowałem ,nie idzie :( maszynka działa ,wina karty to chyba też nie jest , midi odpada ,potrzebuje przez usb miec kontakt . może jakieś pomysły-sugestije ,bo me się wyczerpały .
z góry thx
z góry thx
-
- Kontakt:
a próba na innej jednostce centralnej(ten sam system żęby byl)
http://www.myspace.com/audiophone
spoko chodzi:)
format systemu ,pomógł !zainstalowałem na świerzo i wszystko sie kręci.
format systemu ,pomógł !zainstalowałem na świerzo i wszystko sie kręci.