T-BONE 450 - uszkodzony?
Witam, nie dziala mi mikrofon. Czy mozliwe ze uszkodzil sie pod wplywem niskiej temperatury (lezal w nieogrzewanym pomieszczeniu przez 3 miesiace w walizeczce). Pytam bo nic innego sie z nim nie dzialo a wczesniej dzialal.
Re: T-BONE 450 - uszkodzony?
Jeśli go podłączyłeś zaraz po przyniesieniu z zimnego pomieszczenia to mysle ze faktycznie mogło mu sie coś stać. Ogólnie to trzeba jakis czas odczekac az zlapie temperature. Kiedyś zalatwilem w ten sposob kompa. Po podłączeniu poszedł dym z zasilacza i ostała mi się tylko karta graficzna...

...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...Jeśli go podłączyłeś zaraz po przyniesieniu z zimnego pomieszczenia to mysle ze faktycznie mogło mu sie coś stać. Ogólnie to trzeba jakis czas odczekac az zlapie temperature. Kiedyś zalatwilem w ten sposob kompa. Po podłączeniu poszedł dym z zasilacza i ostała mi się tylko karta graficzna...
...
Nie, na pewno zlapal temperature pokojowa. Druga opcja to awaria zasilania phantomowego w Soundcrafcie Compact. Nie mam nikogo w okolicy z mikserem lub mikrofonem zeby zrobic test i myslalem ze moze byc zasada: "Nigdy nie przetrzymuj mikrofonu w niskich temperaturach" itp.

Nie, na pewno zlapal temperature pokojowa. Druga opcja to awaria zasilania phantomowego w Soundcrafcie Compact. Nie mam nikogo w okolicy z mikserem lub mikrofonem zeby zrobic test i myslalem ze moze byc zasada: "Nigdy nie przetrzymuj mikrofonu w niskich temperaturach" itp.
Nie, na pewno zlapal temperature pokojowa. Druga opcja to awaria zasilania phantomowego w Soundcrafcie Compact. Nie mam nikogo w okolicy z mikserem lub mikrofonem zeby zrobic test i myslalem ze moze byc zasada: "Nigdy nie przetrzymuj mikrofonu w niskich temperaturach" itp....
A mikrofon nie miał jakiegos upadku? kable na 100% sprawne? Padnięty phantom w c4 jest prawdopodobny... Mikrofon sam z siebie nie zdycha
A mikrofon nie miał jakiegos upadku? kable na 100% sprawne? Padnięty phantom w c4 jest prawdopodobny... Mikrofon sam z siebie nie zdycha
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...