...A u mnie bilans jest taki. Miałem Behringera, Yamahe i mam SC4, wszystkie działały idealne, ale SC4 ma coś czego nie miały pozostałe. Bierz SC4.
...
co takiego ma sc4 ?
Mikser z phantomem
Re: Mikser z phantomem
Ostatnio wychodzi na jaw pewna usterkowość SC4, no poprostu niekórzy mają pecha i trafia im sie wadliwy towar, niektórym naprawiają od ręki, niektórzy mają trudniej...
Szukaj w archiwum.
...
wymienili mi na nowy, co wcale nie działa na plus dla tego compacta
jedynie dla muzyczny.pl. Zobacze jak załatwią złatwią sprawe obecnej usterki mojego compacta.

Szukaj w archiwum.
...
wymienili mi na nowy, co wcale nie działa na plus dla tego compacta

...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
to co ty z nim masz ?co ci sie psuje?pech czy moze specjalne?
behringer sie stara ostatnio...coraz bardziej...a phonic szumi....
niestety potencjometry od gain wszedzie sa marne
niestety potencjometry od gain wszedzie sa marne
...to co ty z nim masz ?co ci sie psuje?pech czy moze specjalne?
niestety potencjometry od gain wszedzie sa marne...
O jednym problemie pisaełem tu : http://www.eis.com.pl/
A o drugim tu:
http://www.eis.com.pl/
Obydwie usterki w dwóch różnych egzemplarzach
niestety potencjometry od gain wszedzie sa marne...
O jednym problemie pisaełem tu : http://www.eis.com.pl/
A o drugim tu:
http://www.eis.com.pl/
Obydwie usterki w dwóch różnych egzemplarzach
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
Jesli bym szukał miksera analogowego , za nie duze pieniadze to po przeczytaniu tego tematu wybrał bym Behringera... z prostej przyczyny . Widzac niezadowolonych uzytkowników Compacta , .... dał bym sobie spokoj ,po drugie naprawde polepszyła sie jakosc urzadzen tej firmy . Nie wiem o ile lepszy jest Soungcraft ( osobiscie watpie ) a jesli nawet i jest lepszy , tzn. to sa tylko rozwiazania odogodnienia które ta firma oferuje w tym modelu , bo nie wierze aby była słyszalna roznica miedzy mikserami w tej klasie .
Behringer, który o 30 zł jest tanszy daje 12 kanałow , a nie 4 . a jak sie mowi od przybytku głowa nie boli .
Behringer, który o 30 zł jest tanszy daje 12 kanałow , a nie 4 . a jak sie mowi od przybytku głowa nie boli .
...Jesli bym szukał miksera analogowego , za nie duze pieniadze to po przeczytaniu tego tematu wybrał bym Behringera... z prostej przyczyny . Widzac niezadowolonych uzytkowników Compacta , .... dał bym sobie spokoj ,po drugie naprawde polepszyła sie jakosc urzadzen tej firmy . Nie wiem o ile lepszy jest Soungcraft ( osobiscie watpie ) a jesli nawet i jest lepszy , tzn. to sa tylko rozwiazania odogodnienia które ta firma oferuje w tym modelu , bo nie wierze aby była słyszalna roznica miedzy mikserami w tej klasie .
Behringer, który o 30 zł jest tanszy daje 12 kanałow , a nie 4 . a jak sie mowi od przybytku głowa nie boli ....
Jest tylko jedna zaleta która jak dla mnie przeważa na sound crafta. Mianowicie (podobno) z soundcrafta można podpiąć 2 x słuchawki (nie wiem jak to odmienić ;] ) i np w jednych może lecieć sam wokal a w drugich wokal z muzyczką (2 niezależne wyjścia słuchawkowe dla wokalisty i gościa od miksu). Behringer czegoś takiego nie oferuje, hyh?
Poza tym nie wiem czy to czytałem o sc4 ;)
Behringer, który o 30 zł jest tanszy daje 12 kanałow , a nie 4 . a jak sie mowi od przybytku głowa nie boli ....
Jest tylko jedna zaleta która jak dla mnie przeważa na sound crafta. Mianowicie (podobno) z soundcrafta można podpiąć 2 x słuchawki (nie wiem jak to odmienić ;] ) i np w jednych może lecieć sam wokal a w drugich wokal z muzyczką (2 niezależne wyjścia słuchawkowe dla wokalisty i gościa od miksu). Behringer czegoś takiego nie oferuje, hyh?
Poza tym nie wiem czy to czytałem o sc4 ;)
:)
Poza tym nie wiem czy to czytałem o sc4 ;)...
Chłopie Kup ten mikser , w kolncu ...!!! obojetnie jaki
Co do dwóch niezależnych wyjść słuchawkowych to prawda i jest to bardzo przydatne
Co do dwóch niezależnych wyjść słuchawkowych to prawda i jest to bardzo przydatne

Pozdrawiam
...Mianowicie (podobno) z soundcrafta można podpiąć 2 x słuchawki...
Jakim trzeba być ignorantem aby nie trafić tam:
www.soundcraft.com/product_sheet.asp?product_id=121
i popatrzyć w manualu o co chodzi?
Polecam każdemu, wiele się można dowiedzieć i to nie tylko na temat samego miksera. Z tego materiału powinni odpytywać w każdej szkole, a na tym forum szczególnie.
Jakim trzeba być ignorantem aby nie trafić tam:
www.soundcraft.com/product_sheet.asp?product_id=121
i popatrzyć w manualu o co chodzi?
Polecam każdemu, wiele się można dowiedzieć i to nie tylko na temat samego miksera. Z tego materiału powinni odpytywać w każdej szkole, a na tym forum szczególnie.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS