Pojemnik do około 700 zł
Mamy studyjko, malutki budynek wielkości garażu cały w wytłoczkach od jajek [planujemy kabinę z gąbkami]. karta E-mu 0404, Soundcraft Compact 4. Szukamy mikrofonu [w 99% do wokalu, ew. czasem jakaś gitara akustyczna czy mandolina]. Granica 700 zł jest umowna oczywiście. Z góry dziękuję za sugestie !!!
Re: Pojemnik do około 700 zł
...Mamy studyjko, malutki budynek wielkości garażu cały w wytłoczkach od jajek [planujemy kabinę z gąbkami]. karta E-mu 0404, Soundcraft Compact 4. Szukamy mikrofonu [w 99% do wokalu, ew. czasem jakaś gitara akustyczna czy mandolina]. Granica 700 zł jest umowna oczywiście. Z góry dziękuję za sugestie !!!...
Powinines uzyc wyszukiwarki, ale nie chce robic z siebie cwaniaka
i z czystym sumieniem polecam Ci Oktave MK- 319 która niedawno wróciła na polski rynek. To super mikrofon - w szczególnosci do wokalu.
Pozdrawiam
Powinines uzyc wyszukiwarki, ale nie chce robic z siebie cwaniaka

Pozdrawiam

w 100% popieram, naprawde dobry mikrofon
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
mam
uzywam
polecam
uzywam
polecam
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
100% zgadzam sie z kolegami:) pracowałem nad nim i uwazam, ze za te pieniadze nic lepszego nie znajdziesz.
ja jakiś czas temu też szukałem mikrofonu w tej cenie, zdecydowałem się na akg c 2000 b, który wtedy stał w granicy 900 PLN, pofarciłem i na allegro za 550 PLN udało mi się wyrwać akg c 3000 w idealnym stanie, zatem polecam od czasu do czasu przejrzeć oferty bo można trafić nielada okazję
...ja jakiś czas temu też szukałem mikrofonu w tej cenie, zdecydowałem się na akg c 2000 b, który wtedy stał w granicy 900 PLN, pofarciłem i na allegro za 550 PLN udało mi się wyrwać akg c 3000 w idealnym stanie, zatem polecam od czasu do czasu przejrzeć oferty bo można trafić nielada okazję...
Mimo tego, skłaniałbym sie ku MK-319
Mimo tego, skłaniałbym sie ku MK-319