Program który symuluje różne sytuacje
Czy ktoś z forumowiczów słyszał lub posiada wiedze na temat software lub urządzenie które symuluje dźwięk w różnych sytuacjach, np. samochodzie , Laudness, Club , to moze rodzaj EQ lub program , wtyczka która ma tego rodzaju presety . Przy zastosowaniu takiego programu lub urzadzenia , mixowanie moze byc łatwiejsze.Właśnie ktoś mi powiedział ze widział prace takiego urządzenia lecz nie wie co to było .
Re: Program który symuluje różne sytuacje
Nawet w winampie to masz... W ustawieniach eq są takie presety jak car audio itd... Po prostu podija i podcina czestotliwości charakterystyczne dla danego pomieszczenia...
...Nawet w winampie to masz... W ustawieniach eq są takie presety jak car audio itd... Po prostu podija i podcina czestotliwości charakterystyczne dla danego pomieszczenia......
myslałem raczej o wtyczce VST ?
myslałem raczej o wtyczce VST ?
......Nawet w winampie to masz... W ustawieniach eq są takie presety jak car audio itd... Po prostu podija i podcina czestotliwości charakterystyczne dla danego pomieszczenia......
myslałem raczej o wtyczce VST ? ...
Każdy eq z presetami :)
Każdy eq z presetami :)
- OYCIECPIOTR
Najlepszy będzie SIR, panie. Impulsy np. tu:
http://www.xs4all.nl/~fokkie/IR.htm
Najlepszy będzie SIR, panie. Impulsy np. tu:
http://www.xs4all.nl/~fokkie/IR.htm
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]
Masz na mysli EQ z procesorem , takie urzadzenie posiada Jacek Gawłowski , potrafi symulowac zachowanie sie dzwieku w róznych sytuacjach, własnie samochód , club - dyskoteka , pusta z ludzmi , ustawienia ladness, i wiele wiele innych . słyszałem jak to działa , czesto gesto numery ze studia nie przechodza tych testów , fajna sprawa, niestety nie pamietam jak to sie nazywa.
SIR --. hmm. moze i by zdał zadanie, ale skad brac takie impulsy ?
SIR --. hmm. moze i by zdał zadanie, ale skad brac takie impulsy ?
Oyciecpiotr trafił w dziesiątkę: SIR jest do tego idealny.
A odpowiedzi impulsowe można znaleźć na sieci, a najlepiej zrobić je sobie samemu.
A odpowiedzi impulsowe można znaleźć na sieci, a najlepiej zrobić je sobie samemu.
...Oyciecpiotr trafił w dziesiątkę: SIR jest do tego idealny.
A odpowiedzi impulsowe można znaleźć na sieci, a najlepiej zrobić je sobie samemu....
czy moze ktos zna adres gdzie mozna sciagnac impulsy do sir'a
A odpowiedzi impulsowe można znaleźć na sieci, a najlepiej zrobić je sobie samemu....
czy moze ktos zna adres gdzie mozna sciagnac impulsy do sir'a