......Witam, mam podobny problem. Potrzebuje niewielkiego mixera do homerecordingu. Waham sie pomiedzy Soundcraft compact 4, Peavey PV-6 i Phonic MU 1002. Chcialbym znac wasze opinie, wiem ze wszyscy chwala SC4, ale reszta jest sporo tansza, a poziom szumow w broszurach producenta wypada nawet lepiej. Mial ktos do czynienia z pozostala dwojka?
Dzieki...
No ja nie miałem przyjemności pracować na żadnym z nich na razie, ale wydaje mi się że soundcraft nie jest taki drogi i tak ostatnio dużo staniał. W musiccenter kosztuje 475 jak dobrze pamiętam więc nie jest to zbyt wiele za tyle możliwości jakie posiada. Poczytaj sobie jeszcze test tego soundcrafta na:http://www.e-muzyk.pl/muzyk/servlet/Index?bundle=1&page_bundle=0&article=494. I wybierz dobrze;D.
Soundcraft Compact 4 a SB Live 5.1
Muzyką w sferze twórczej zacząłem się interesować około 2000/01 roku.
W 2003 r wydałem na własną rękę krótki materiał instrumentalny o charakterze wg mnie dosyć eksperymentalnym, opierającym się na samplingu pojedyńczych najróżniejszych dźwięków. Cele
W 2003 r wydałem na własną rękę krótki materiał instrumentalny o charakterze wg mnie dosyć eksperymentalnym, opierającym się na samplingu pojedyńczych najróżniejszych dźwięków. Cele