t-bone

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
podkol
t-bone

Post autor: podkol » wtorek 08 lis 2005, 21:31

poszukuje mikrofonu typu shotgun. niedawno natrafiłem na taki mikrofon w sklepie thomann cyberstore. niestety w sieci nie znalazlem zadnych testow (przynajmniej po angielsku). czy ktoś z was wie moze chociaz co to za firma t-bone (o niej w sieci juz wogole nic nie ma) i czy w ogole warto sobie tym glowe zawracac??

Awatar użytkownika
CD-RW

Re: t-bone

Post autor: CD-RW » wtorek 08 lis 2005, 23:51

...Tutaj jest przypadkowe nagranie, mikrofon wystawiony przez okno na 2 piętrze . Nagranie wiele nie mówi, ale dobre i to.

TBone-EM9900

Za tą cenę nic lepszego nie kupisz

...

I znow kwestai ceny :)

ok, odczepie sie bo za chwile mnie zjecie. Mam 2 sztuki, uzywam. Nic specjalnego, ale od biedy wystarszy. Mam powazniejsza liste zakupow niz shotgun'y wiec chwilowo sie ratuje. Swoja droga Monter ma racje. Za ta cene.......

podkol

Re: t-bone

Post autor: podkol » środa 09 lis 2005, 00:40

...Tutaj jest przypadkowe nagranie, mikrofon wystawiony przez okno na 2 piętrze . Nagranie wiele nie mówi, ale dobre i to.

TBone-EM9900

Za tą cenę nic lepszego nie kupisz

...

faktycznie nagranie conajmniej psychodeliczne. brzmi jak puszczone wstecz. gdzie mogę znaleźć zestawienia tanich shotgunów ? chodzi zwłaszcza o testy rode NTG1, NTG2 i nie wiele droższego AT835b.

ODPOWIEDZ