Jeśli jedno wejście i wyjście cyfrowe SPDIF to za mało...

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Hardi
Jeśli jedno wejście i wyjście cyfrowe SPDIF to za mało...

Post autor: Hardi » sobota 05 lis 2005, 23:42

Co można zrobić jeśli karta/interfejs (np. RME Multiface II) posiada jedno wejście i wyjście cyfrowe SPDIF, a chciałoby się podpiąć cyfrowo równocześnie 2 lub nawet 3 urządzenia? Można dokupić jakieś rozszerzenie czy co?
[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
mr-hammond

Re: Jeśli jedno wejście i wyjście cyfrowe SPDIF to za mało...

Post autor: mr-hammond » sobota 05 lis 2005, 23:54

...Co można zrobić jeśli karta/interfejs (np. RME Multiface II) posiada jedno wejście i wyjście cyfrowe SPDIF, a chciałoby się podpiąć cyfrowo równocześnie 2 lub nawet 3 urządzenia? Można dokupić jakieś rozszerzenie czy co?

...

zwróć uwage na adat w tej karcie zapraszam do mnie bo juz z rok nie byłes ;) wytłumacze co i jak .

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hardi

Re: Jeśli jedno wejście i wyjście cyfrowe SPDIF to za mało...

Post autor: Hardi » niedziela 06 lis 2005, 02:11

zwróć uwage na adat w tej karcie zapraszam do mnie bo juz z rok nie byłes ;) wytłumacze co i jak .

Pozdrawiam ...

eeeee rok to może nie, w tym roku to na 100% z 2-3 razy byłem u ciebie i twojego brata, ale faktycznie dawno mnie nie było, z resztą was również dawno nie było u mnie w niedzielę będziemy się chyba widzieć to pogadamy i umówi na spotkanie

pozdrawiam

Przemek

[addsig]
gadu-gadu 4021735

ODPOWIEDZ