Aktywne monitory do 10 tys.

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
tomekk
Re: Aktywne monitory do 10 tys.

Post autor: tomekk » piątek 14 paź 2005, 22:47

Dlaczego nie ma tu mowy o Genelec 1031APM Przeciez są swietne...

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » sobota 15 paź 2005, 11:46

...Dlaczego nie ma tu mowy o Genelec 1031APM Przeciez są swietne......

Kwestia gustu, ja Genelec nie lubie.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

abproject

Post autor: abproject » sobota 15 paź 2005, 12:19

...

Szczerze mówiąc troche sie zawiodłem w tym poście. Miałem cichą nadzieje ze wypowiedzą sie użytkownicy monitorów takich marek jak: KRK, Dynaudio, Mackie. Czyżby nikt w Polsce wymienionych monitorów nie posiadał? Pojawiła sie wzmianka o monitorach Hafler - pisałem do dystrybutora... narazie milczą. Ostateczną decyzje bedę musiał podjąć w sklepie w Niemczech... tam bede miał możliwość przesłuchania interesujących mnie modeli... choć po cichu mam juz swojego faworyta: ADAM S 2.5 A
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

Awatar użytkownika
tomekk

Post autor: tomekk » sobota 15 paź 2005, 12:28

choć po cichu mam juz swojego faworyta: ADAM S 2.5 A...

i słusznie bo są fenomenalne (chociaz wiadomo- kwestia gustu)

W cenie 1333 euro za sztuke ( thomann.de) ja bym sie nie zastanawial, i tak bylo jak kupywałem S3-A i nie z załuje, wrecz jestem dumny z tego ze kliknełem "BUY NOW" Moze za jakis czas i ja sobie sprawie S2.5 A...

glasspalace
Kontakt:

Post autor: glasspalace » czwartek 20 paź 2005, 19:41

......

Szczerze mówiąc troche sie zawiodłem w tym poście. Miałem cichą nadzieje ze wypowiedzą sie użytkownicy monitorów takich marek jak: KRK, Dynaudio, Mackie. Czyżby nikt w Polsce wymienionych monitorów nie posiadał? Pojawiła sie wzmianka o monitorach Hafler - pisałem do dystrybutora... narazie milczą. Ostateczną decyzje bedę musiał podjąć w sklepie w Niemczech... tam bede miał możliwość przesłuchania interesujących mnie modeli... choć po cichu mam juz swojego faworyta: ADAM S 2.5 A...

ADAM S 2.5 A sa jak najbardziej godne polecenia jednak czy w twoim przypadku zdadza egzamin tego pewien nie jestem. Moge sie mylic, wszystko to kwestia gustu sadze jednak, ze jesli robisz muzyke dyskotekowa powinienes poszukac monitorów ktore sa bardziej "miekkie"

ODPOWIEDZ