jaki wzmacniacz pasowałby najlepiej do tych monitorów? myślę o budżetowym wzmaku (może również behringer A500, może jakaś klasyczna yamaha, marantz, akai?)... temat tych głośników był już poruszany, aczkolwiek nie znalazłem info czym możnaby je napędzić... jeśli ktoś może podzielić się swoimi spostrzeżeniami z góry dzięki
[addsig]
Behringer 2031P - jaki amp?
- AlfonsoRodeo
Re: Behringer 2031P - jaki amp?
...jaki wzmacniacz pasowałby najlepiej do tych monitorów? myślę o budżetowym wzmaku (może również behringer A500, może jakaś klasyczna yamaha, marantz, akai?)... temat tych głośników był już poruszany, aczkolwiek nie znalazłem info czym możnaby je napędzić... jeśli ktoś może podzielić się swoimi spostrzeżeniami z góry dzięki
...
Na pewno nie zaden domowy wzmacniacz. ten Behringerowski, o ktorym mowisz, to prawie to samo co wzmak Alesisa do monitorow, a ten ostatni jest dosc dobrze oceniany przez wielu uzytkownikow.
...
Na pewno nie zaden domowy wzmacniacz. ten Behringerowski, o ktorym mowisz, to prawie to samo co wzmak Alesisa do monitorow, a ten ostatni jest dosc dobrze oceniany przez wielu uzytkownikow.
Re: Behringer 2031P - jaki amp?
......jaki wzmacniacz pasowałby najlepiej do tych monitorów? myślę o budżetowym wzmaku ...
Najlepiej toto by zagrało w wersji aktywnej, ale jak już musisz to końcówka alesisa, wiedz tylko że wersja aktywna kosztowała by podobnie co kombinacja wzmacniacz kolumny. W wersji aktywnej masz dwa wzmacniacze w każdej kolumnie, i masę mozliwosci co do ustawień, zaryzykowałbym stwierdzenie, że te kolumny z innym wzmakiem nie bedą grały TRUTH.
Jou
Najlepiej toto by zagrało w wersji aktywnej, ale jak już musisz to końcówka alesisa, wiedz tylko że wersja aktywna kosztowała by podobnie co kombinacja wzmacniacz kolumny. W wersji aktywnej masz dwa wzmacniacze w każdej kolumnie, i masę mozliwosci co do ustawień, zaryzykowałbym stwierdzenie, że te kolumny z innym wzmakiem nie bedą grały TRUTH.
Jou