TL Audio Classic PA-1 - SPL Goldmike mkII

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
T.gmk
TL Audio Classic PA-1 - SPL Goldmike mkII

Post autor: T.gmk » środa 28 wrz 2005, 23:01

Witam, to moj pierwszy post wiec moze byc troche gorszy

Zamierzam kupic preamp mikrofonowy, zalezy mi przynajmniej na 2 kanałach i na tym zeby był lampwy. Bedzie on podłączony pod Braunera VM-1, i chcialem Was prosic o rade co do przedwzmacniacza.

Taj jak w temacie---> który z nich wybrac? Moze macie inne propozycje Wiadomo ze powinienem je przesłuchac, ale nie mam takiej mozliwosci... musiał bym sie wybrac na wycieczke

Czekam na sugestie z Waszej strony, chcialbym zmiesic sie w granicach 6-7 tys zł

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mel

Re: TL Audio Classic PA-1 - SPL Goldmike mkII

Post autor: mel » czwartek 29 wrz 2005, 04:03

...Witam, to moj pierwszy post wiec moze byc troche gorszy

Zamierzam kupic preamp mikrofonowy, zalezy mi przynajmniej na 2 kanałach i na tym zeby był lampwy. Bedzie on podłączony pod Braunera VM-1, i chcialem Was prosic o rade co do przedwzmacniacza.

Taj jak w temacie---> który z nich wybrac? Moze macie inne propozycje Wiadomo ze powinienem je przesłuchac, ale nie mam takiej mozliwosci... musiał bym sie wybrac na wycieczke

Czekam na sugestie z Waszej strony, chcialbym zmiesic sie w granicach 6-7 tys zł

Pozdrawiam ...

Ja uzywam m.in. TLAudio C1. Podlaczam do niego BPM10s, GrooveTubes GT57, ale tez SM57, gitary. Uwazam, ze jest swietny, przynajmniej jak za te pieniadze. Wprawdzie nie pytasz o kompresor, ale w C1 akurat jest i po "obyciu sie" z nim, dziala wysmienicie. Nie podobal mi sie tylko bas nagrany za pomoca tego preampa, ale to moja subiektywna ocena.

ODPOWIEDZ