Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
Leff - Posty:545
Re: Lexicon MX200
WIecej ode mnie nie wyciagniesz
Hi, hi ... spoko... Zamówiłem mx 200 :)
Dzięki i pozdrawiam - Leff
Leff - Szczecin
-
Keyman
autor: Keyman » wtorek 13 wrz 2005, 20:03
...
WIecej ode mnie nie wyciagniesz
Hi, hi ... spoko... Zamówiłem mx 200 :)
Dzięki i pozdrawiam - Leff...
Jak go dostaniesz i przetestujesz to napisz czy wart jest zachodu
-
pjeciun - Posty:160
autor: pjeciun » wtorek 13 wrz 2005, 23:48
witam,
ja mojego lexicona odpalilem dwa dni temu, jak narazie prZtestowalem wiiekszosc ustawien fabrycznych i wlasne presenty, narazie bardzo fajnie
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski
-
XLR8
Wtyczki VST niestety nie udało mi się odpalić.
a w jakim programie próbowałeś odpalić?
-
spiker
autor: spiker » czwartek 08 lut 2007, 12:55
...no dobrze, ale NIKT nie używa wtyczki pokładowej z SX. Pytanie jak się to ma do np waves'a R-VERB?
Zaraz zaraz...jakiej wtyczki pokładowej i jakiej wtyczki VST?
MX200 oferuje wtyczkę VST, która jednak nie zawiera "sama w sobie" algorytmów pogłosowych. Wtyczka ta ma za zadanie wyłącznie udostępnienie wirtualnego panela użytkownikowi i w ten sposób poddanie całego układu soft-hardware np. automatyce czy ouproszczeniu edycji. O ile dobrze pamiętam to właśnie dzięki tej wtyczce ma się z głowy problem nabijania TAP - wtyczka jak wtyczka - synchronizuje się z tempem projektu....dawno jej nie używałem, ale zainstalowała się pod Cubase SL3 normalnie i klasycznie działała.
pozdrawiam
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
-
igs
Ja kupiłem tego Lexa wczoraj za 830zł w Katowickim R&R. Odpaliłem w 5 minut, przeleciałem po presetach i uważam, że jest świetny. Brzmienie jest o niebo lepsze od fabrycznych pogłosów Cubase i zaryzykowałbym stwierdzenie, ze jest również lepsze od Rverba. Świetnie sie mixuje, jest b. prosty w obsłudze. Za tę cene - brać nie pękać!
igs
www.imbir.com www.igsaudio.pl