Sklep muzyczny Soundcontrol w Londynie

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Mayewsky
Kontakt:
Sklep muzyczny Soundcontrol w Londynie

Post autor: Mayewsky » sobota 03 wrz 2005, 19:41

Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć ze sklepu muzycznego w Londynie na stronie

http://www.apsik.co.uk - idźta do dzialu galeria.

Kilkanascie (czy dziesiąt) fotek ze sklepu muzycznego znajdującego się w Londynie na Oxford Street przy "Centre Point" w podziemiach innego ogromnego sklepu (kilka olbrzymich kondygnacji a na kazdej z nich jeden, maxymalnie dwa gatunki myzyczne - miliony płyt DVD i CD). Kosmos i szok. Innego opisu nie wymyślę. Aha, może to nieważne, ale w sklepie nie ma ani jednej rz(ż)eczy której nie można było wypróbować, dotknąć itp. Obsługa gotowa była na wszystko :) a jedyne czego nie dotknąłem to fajna sprzedawczyni - z żoną byłem, rozumiecie .... :)

Zdjęcia ze studia Myfair - niedługo, w końcu mam aparat - kiepski to kiepski, ale jest więc bedzie wsio :)

Mayewsky

(GG - 4039365)

Awatar użytkownika
netes

Re: Sklep muzyczny Soundcontrol w Londynie

Post autor: netes » sobota 03 wrz 2005, 22:00

...Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć ze sklepu muzycznego w Londynie na stronie

http://www.apsik.co.uk - idźta do dzialu galeria.

Kilkanascie (czy dziesiąt) fotek ze sklepu muzycznego znajdującego się w Londynie na Oxford Street przy "Centre Point" w podziemiach innego ogromnego sklepu (kilka olbrzymich kondygnacji a na kazdej z nich jeden, maxymalnie dwa gatunki myzyczne - miliony płyt DVD i CD). Kosmos i szok. Innego opisu nie wymyślę. Aha, może to nieważne, ale w sklepie nie ma ani jednej rz(ż)eczy której nie można było wypróbować, dotknąć itp. Obsługa gotowa była na wszystko :) a jedyne czego nie dotknąłem to fajna sprzedawczyni - z żoną byłem, rozumiecie .... :)

Zdjęcia ze studia Myfair - niedługo, w końcu mam aparat - kiepski to kiepski, ale jest więc bedzie wsio :)

...

tylko tyle mogę na to powiedzieć (pokazać?) Chciałbym tam być... z milionem euro w kieszeni
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mayewsky
Kontakt:

Re: Sklep muzyczny Soundcontrol w Londynie

Post autor: Mayewsky » niedziela 04 wrz 2005, 03:44

tylko tyle mogę na to powiedzieć (pokazać?) Chciałbym tam być... z milionem euro w kieszeni ...

heh, nie ty jeden :)
Mayewsky

(GG - 4039365)

ODPOWIEDZ