Zasilanie do pojemniaka

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
refleksjonista
Zasilanie do pojemniaka

Post autor: refleksjonista » środa 31 sie 2005, 19:54

witam oczytałem sie całą mase postów o tym co zaraz napisze i nadal nic z tego nie rozumiem jedni pisali warto drudzy nie i tak wszedzie to ja zadam takie pytanie teraz

witam troche chamsko jest z kasa bo braki a potrzebuje zasilania dla pojemniaka i nie stac mnie na nic innego niz na tanie budżetówki wiadomo jakiej firmy wiec co doradzacie ten mikserek http://muzyczny.pl/sklep/szczegoly.php?id=8694&id_towaru=BEHRINGER-UB802&gi d=12 czy ten preamp http://muzyczny.pl/sklep/szczegoly.php?id=3037&id_towaru=BEHRINGER-MIC100&g id=11 odrazu mówie ze na nic innego mnie nie bedzie stac przez długi czas a chciałbym ruszyc z nagrywkami

posiadam mxl990 tylko ze nie mam do niego zasilania w które chciałbym sie zaopatrzyc i co mam robić?

Awatar użytkownika
netes

Re: Zasilanie do pojemniaka

Post autor: netes » środa 31 sie 2005, 21:38

Jeżeli już masz takie fundusze to bierz tego Behringera UB802.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
refleksjonista

Post autor: refleksjonista » czwartek 01 wrz 2005, 07:41

tez tak myśle bo posłuchałem sobie wczoraj nagran na jedyn i na drugim i śmieszy mnie troche ze preamp gorzej wypadł no ale co zrobic

EMD

Post autor: EMD » czwartek 01 wrz 2005, 08:29

Temat MIC100 byl kilkanascie razy na forum walkowany.

Uzyj funkcji "szukaj"

Awatar użytkownika
refleksjonista

Post autor: refleksjonista » czwartek 01 wrz 2005, 11:18

zrobiłem juz wczesniej to co piszesz i w jednym temacie pisało ze jest szumiącym pudłem a w drugim ze jest cacy i warto go kupic wiec ja juz sam nei wiem zreszta tak samo mi gadają w sklepach internetowych wszędzie co innnego i sam juz nie wiem ale wezme sobie tego UB802 chyba i juz

Awatar użytkownika
peak

Post autor: peak » czwartek 01 wrz 2005, 12:39

...zrobiłem juz wczesniej to co piszesz i w jednym temacie pisało ze jest szumiącym pudłem a w drugim ze jest cacy i warto go kupic wiec ja juz sam nei wiem zreszta tak samo mi gadają w sklepach internetowych wszędzie co innnego i sam juz nie wiem ale wezme sobie tego UB802 chyba i juz...

Wniosek? - kontrola jakości jest beznadziejna. Raz trafisz na wersję przyzwoicie grającą a raz (albo i dwa) na szumiącą gorzej niż SoundBlaster.

Z mikserami tego problemu nie ma - preampy są jakie są, ale w miarę trzymają poziom.

Pozdrawiam

Peak
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]

Awatar użytkownika
refleksjonista

Post autor: refleksjonista » czwartek 01 wrz 2005, 13:10

właśnie zamówiłem ten mikserek ok dzieki wszystkim za wypowiedzi

ODPOWIEDZ