Chcialbym miec kontrole tego co robie w amplitube pod noga. Nie jestem obeznany w sterownikach noznych MIDI wiec mam pare pytan. Jak narazie to mam na oku tylko takie cus jak Behringer FCB1010, bo wiem ze to uniwerslany sprzet.
Czy jest cos na rynku w jeszcze nizszej cenie niz FCB1010 ?
Czy aplikacja amplitube, ale nie wersja live, bedzie wogule wspolpracowac z noznym sterownikiem MIDI ?
Czy ktos z Was eksperymentowal z jakim kolwiek sterownikiem noznym i amplitube'm ?
Moj zestawik gitarowy brzmi bardzo fajnie na ta chwile i dlatego szukam jakiegos takiego taniego rozwiazania by miec kontrole nad programem, bo nie stac mnie na dzien dzisiejszy na piec za 4k
Sterownik nożny MIDI do Amplitube
- Columbo2000
- Kontakt:
nie wiem co napisac, wiec nic nie napisze :)
Re: Sterownik nożny MIDI do Amplitube
...Chcialbym miec kontrole tego co robie w amplitube pod noga. Nie jestem obeznany w sterownikach noznych MIDI wiec mam pare pytan. Jak narazie to mam na oku tylko takie cus jak Behringer FCB1010, bo wiem ze to uniwerslany sprzet.
Czy aplikacja amplitube, ale nie wersja live, bedzie wogule wspolpracowac z noznym sterownikiem MIDI ?
Czy ktos z Was eksperymentowal z jakim kolwiek sterownikiem noznym i amplitube'm ?
Moj zestawik gitarowy brzmi bardzo fajnie na ta chwile i dlatego szukam jakiegos takiego taniego rozwiazania by miec kontrole nad programem, bo nie stac mnie na dzien dzisiejszy na piec za 4k
...
jedno jest pewne - nie ma tanszego sterownika noznego od FCB 1010 Behringera
...
jedno jest pewne - nie ma tanszego sterownika noznego od FCB 1010 Behringera