Co jest nie tak z VSL2020?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
janos
Co jest nie tak z VSL2020?

Post autor: janos » czwartek 04 sie 2005, 13:54

Przeglądając forum dowiedziałem się jedynie, że cos z tą kartą jest nie halo. Chciałbym sie dowiedzieć, jakie konkretnie są z nią problemy.

Szukająć w sieci znalazłem tylko informacje, że podczas pokazu Steinberga wszystkie trzy egzemplaże odmówiły posłuszeństwa. W tym temacie podane linki niestety już prowadzą do nikąd.

Więc, o co cho??

Awatar użytkownika
JacekH

Re: Co jest nie tak z VSL2020?

Post autor: JacekH » czwartek 04 sie 2005, 18:52

...Przeglądając forum dowiedziałem się jedynie, że cos z tą kartą jest nie halo. Chciałbym sie dowiedzieć, jakie konkretnie są z nią problemy.

Szukająć w sieci znalazłem tylko informacje, że podczas pokazu Steinberga wszystkie trzy egzemplaże odmówiły posłuszeństwa. W tym temacie podane linki niestety już prowadzą do nikąd.

Więc, o co cho??...

To były linki do mojej stronki. Karta miała poważne problemy z synchronizacją między kanałami. Generalnie trochę niewypał... Steinberg sprzedawał do Nuendo karty RME, potem postanowili oszczędzać i zdecydowali się na te koreańskie produkcje... Raczej unikaj tych kart.

Jacek

ODPOWIEDZ