Urządzenia firmy Audix

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Moz-art
Urządzenia firmy Audix

Post autor: Moz-art » środa 20 lip 2005, 13:22

Mam pytanko chce zakupic dobre mikrofony, polecono mi Audixyi powiedziano ze shure, sennheiser itp to pikusie przy firmie Audix.

Prosze o opinie - z góry dzieki

Awatar użytkownika
Feefrock

Re: Urządzenia firmy Audix

Post autor: Feefrock » środa 20 lip 2005, 13:53

...Mam pytanko chce zakupic dobre mikrofony, polecono mi Audixyi powiedziano ze shure, sennheiser itp to pikusie przy firmie Audix.

Prosze o opinie - z góry dzieki ...

Ten kto to powiedział jest małym pikusiem... Zależy o jaki mikrofon Audixa chodzi i o jaki mikrofon shura chodzi. Miałem kiedyś na testach Audixa i shura wokalowego. Przedział cenowy ok. 2000 zł. Różnica polegała na tym że audix miał więcej góry, którą i tak potem ściągałem korektorkiem.

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » środa 20 lip 2005, 13:53

Szczerze mówiąc dziwię się ludziom, którzy przybiegają weryfikować tego typu PLOTY. Co to jest w ogóle za okreslenie, że jakies (w końcu bardzo znane i cenione) marki to są jakieś ... PIKUSIE ?

Bez względu na to, czy ktoś lubi jakąś markę czy nie, trzeba być wyjątkowym oszołomem żeby formułować tego typu niedojrzałe opinie, a także mieć zero zdrowego rozsądku żeby takich opinii słuchac i je powtarzać. Ile masz lat?

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » środa 20 lip 2005, 23:14

...Szczerze mówiąc dziwię się ludziom, którzy przybiegają weryfikować tego typu PLOTY. Co to jest w ogóle za okreslenie, że jakies (w końcu bardzo znane i cenione) marki to są jakieś ... PIKUSIE ?

Bez względu na to, czy ktoś lubi jakąś markę czy nie, trzeba być wyjątkowym oszołomem żeby formułować tego typu niedojrzałe opinie, a także mieć zero zdrowego rozsądku żeby takich opinii słuchac i je powtarzać. Ile masz lat?...

Daje mu max 18

shure to pikus a audix to niby co rexio, misiu, mambo?

akg z pewnoscia zasluguje na azorka

Awatar użytkownika
AlfonsoRodeo

Post autor: AlfonsoRodeo » czwartek 21 lip 2005, 02:09

...Mam pytanko chce zakupic dobre mikrofony, polecono mi Audixyi powiedziano ze shure, sennheiser itp to pikusie przy firmie Audix.

Prosze o opinie - z góry dzieki ...

Paranoja. Idz do jakiegos bardziej fachowego sklepu i poprobuj. Proste!

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » poniedziałek 25 lip 2005, 22:50

ostatnio w eis był test porównawczy z sm 57, sam posłuchaj. jak dla mnie audix wyszedł słabiej oferując mniej zadziorne brzmienie wzmacniacza gitarowego.

ODPOWIEDZ