Nagrywanie w domu

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
necc9
Nagrywanie w domu

Post autor: necc9 » sobota 09 lip 2005, 20:43

Witam

Jestem na etapie kupowania pianina cyfrowego, w planach mam dokupic jescze "jakis" ciekawy moduł z brzmieniami symfonicznymi..

Problem moj rozpoczyna sie w etapie - jak to zgrać ?

Czy dokupić do komputera program który pozwoli mi zgrywać poszczegolne ścieżki jednocześnie pozwoli mi na pracę na dzwiękiem etc..i jak juz to jaki? Nie chce inwestować dużo pieniędzy ...

Awatar użytkownika
necc9

Re: Nagrywanie w domu

Post autor: necc9 » sobota 09 lip 2005, 20:57

...Witam

Jestem na etapie kupowania pianina cyfrowego, w planach mam dokupic jescze "jakis" ciekawy moduł z brzmieniami symfonicznymi..

Problem moj rozpoczyna sie w etapie - jak to zgrać ?

Czy dokupić do komputera program który pozwoli mi zgrywać poszczegolne ścieżki jednocześnie pozwoli mi na pracę na dzwiękiem etc..i jak juz to jaki? Nie chce inwestować dużo pieniędzy ......

Dodatkowo - oferta Adudio Factory www.audiofactory.pl oferuje znakomite programy komputerowe. Jak da sie wyczuc z tych tekstów jestem zupelnym laikiem.

czy programy np.Symphonic Orchestra mogą być traktowane jako moduły do pracy z nowymi dźwiękami za pośrednictwem kalwiatury ?

Czy w Finale tylko możemy pracować nad wyglądem partytury czy rownież za pośrednictwem midi jest możliwośc zgrywania muzyki która jest automatycznie nanoszona na pięciolinię ?

szukam pomocy - chyba ze ktos nic z tego nie zrozumiał.Zapraszam również na mejla..

ODPOWIEDZ