Mackie Onyx 1620

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
somebody-someone
Re: Mackie Onyx 1620

Post autor: somebody-someone » piątek 10 cze 2005, 23:12

Chodzi właśnie o to aby karta miała złącze 25 pinowe... widziałem coś takiego podajrze w karta PCI firmy MAYA, ale to złącze jest dedykowane interfejsowi z kompletu...

A jeśli mowa o Fire Wire, które jest "troszkę" drogie to czy wystarczy kupić zwykłą kartę PCI FW800 w komputerowym żeby to zagrało, czy potrzebny jest jakaś karta audio z FW?
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..

Awatar użytkownika
somebody-someone

Post autor: somebody-someone » sobota 11 cze 2005, 18:36

Ten interfejs to tylko złącza. Na złaczu DB25 w MAYA1010 (MAYA88) masz normalne, symetryczne, analogowe wejścia audio.

...

Wiem to doskonale. Chdzoi mi właśnie o to czy można kupić kartę z wejściem DB25, bez interfejsu???

Ponawiam pytanie o FireWire z poprzedniego mojego posta - będę bardzo wdzięczny za odpowiedź
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..

Awatar użytkownika
somebody-someone

Post autor: somebody-someone » niedziela 12 cze 2005, 20:03

Czy ktoś może pomóc w tej kwesti???

ODPOWIEDZ