microKorg - problem

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
front247
microKorg - problem

Post autor: front247 » wtorek 17 maja 2005, 12:53

mam maly problem mam korga micro korg dziala bez zarzutu ,jest tylko jeden maly problem kolega ktoremu go pozyczylem na tydzien cos tam krecil galkami,wciskal przyciski i........

stala sie rzecz dziwna,otoz pierwsza z galek regulujacych wiele roznych parametrow(cutoff/1),zmienia mi podczas krecenia wysokosc dzwieku ktory gram(tonacje)

dzioeje sie to na wszystkich mozliwych ustawieniach np.krecac ta galka i zmieniajac przyporzadkowany parametr np.tempo arpegiatora ,jednoczesnie zmienia sie tonacja

nie musze chyba pisac ze przez to nie mozna nic zrobic ,zmudnie ustawiany dzwiek ,zmienia sie w sekunde i padaka.

prosze o pomoc ,nie wiem moze reset ustawien tylko ze ja nie wiem jak to zrobic .prosze o jakies sugestie,bo mam bezuzyteczny sprzet teraz:(dziekuje z gory i poozdrawiam
[addsig]
gram troche, troche lutuje i troche pije :)

Awatar użytkownika
MATT669

Re: microKorg - problem

Post autor: MATT669 » wtorek 17 maja 2005, 18:56

...mam maly problem mam korga micro korg dziala bez zarzutu ,jest tylko jeden maly problem kolega ktoremu go pozyczylem na tydzien cos tam krecil galkami,wciskal przyciski i........

stala sie rzecz dziwna,otoz pierwsza z galek regulujacych wiele roznych parametrow(cutoff/1),zmienia mi podczas krecenia wysokosc dzwieku ktory gram(tonacje)

dzioeje sie to na wszystkich mozliwych ustawieniach np.krecac ta galka i zmieniajac przyporzadkowany parametr np.tempo arpegiatora ,jednoczesnie zmienia sie tonacja

nie musze chyba pisac ze przez to nie mozna nic zrobic ,zmudnie ustawiany dzwiek ,zmienia sie w sekunde i padaka.

prosze o pomoc ,nie wiem moze reset ustawien tylko ze ja nie wiem jak to zrobic .prosze o jakies sugestie,bo mam bezuzyteczny sprzet teraz:(dziekuje z gory i poozdrawiam

...

http://www.korg.com/service/downloadinfo.asp?DID=424

Awatar użytkownika
front247

Re: microKorg - problem

Post autor: front247 » środa 18 maja 2005, 14:18

......mam maly problem mam korga micro korg dziala bez zarzutu ,jest tylko jeden maly problem kolega ktoremu go pozyczylem na tydzien cos tam krecil galkami,wciskal przyciski i........

...

http://www.korg.com/service/downloadinfo.asp?DID=424...

bardzo fajna stronka ,dzieki ale ja to wszystko mam co tam jest,chodzi o to ze to jest bezuzyteczne przy moim klopocie
gram troche, troche lutuje i troche pije :)

ODPOWIEDZ