Audiophile 192 vs. Julia/Juli@

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
nawet
Kontakt:
Audiophile 192 vs. Julia/Juli@

Post autor: nawet » czwartek 07 kwie 2005, 18:38

Wiem, wiem może już kilka razy pisałem podobny temat jednak w końcu nadeszła wiosna więc zdecydoweałem się zrobić porządki również w moim PC :) mam uzbierane już fundusze więc teraz stoję przed wyborem jednej z dwóch kart: Audiophile 192 czy Juli@ ? wiem, że ta ostatnia była typem EIS jednak wtedy jeszcze nikt nie słyszał o nowym Audiophilu. Czy ktoś z Was używał którejś z tych dwóch kart i mógłby się o nich nieco wypowiedzieć ? za pomoc dziekuję z góry :)

endofuka

Re: Audiophile 192 vs. Julia/Juli@

Post autor: endofuka » piątek 08 kwie 2005, 15:46

...Wiem, wiem może już kilka razy pisałem podobny temat jednak w końcu nadeszła wiosna więc zdecydoweałem się zrobić porządki również w moim PC :) mam uzbierane już fundusze więc teraz stoję przed wyborem jednej z dwóch kart: Audiophile 192 czy Juli@ ? wiem, że ta ostatnia była typem EIS jednak wtedy jeszcze nikt nie słyszał o nowym Audiophilu. Czy ktoś z Was używał którejś z tych dwóch kart i mógłby się o nich nieco wypowiedzieć ? za pomoc dziekuję z góry :) ...

dołączam się do prośby bo mam podobny problem... w sumie to identyczny ;)

pozdro.

Awatar użytkownika
dsrecordss

Re: Audiophile 192 vs. Julia/Juli@

Post autor: dsrecordss » sobota 09 kwie 2005, 14:27

Ja bym to tak rozwiązał:

Audiotrak Maya 44 mkII

ODPOWIEDZ