Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
Łukaszo
Pytanie na temat karty
autor: Łukaszo » czwartek 07 kwie 2005, 11:20
Cześć,
mam takie pytanie da się tak skonigurować np: Logic-a żeby nagrywać za pomocą MoTu (interfejsu) natomiast miksować i odtwarzać kartą Creamwere Scope Professional ? Chodzi o to żeby nagrywać MoTu (ważne bo jest 24 ślady albo więcej) a odtwarzać i miksować Creamwerem (bo ma doskonałe procesory DSP) i jeszcze taka sprawa czy miksery Onyx itp. które są przez Firewire wpina się przez Firewire karty muzycznej czy fire wire komputera ??
Pozdrawiam Dziękuję
Na razie jestem początkującym realizatorem ale szybko się uczę i bardzo mnie to fascynuje.
-
Paweł - Posty:864
autor: Paweł » czwartek 07 kwie 2005, 11:33
mam takie pytanie da się tak skonigurować np: Logic-a żeby nagrywać za pomocą MoTu (interfejsu) natomiast miksować i odtwarzać kartą Creamwere Scope Professional ?
Musiałbyś przełączyć po nagraniu sterownik w oknie preferencji. Z dwoma jednocześnie nie zadziała.
-
Zbynia - Posty:7665
autor: Zbynia » czwartek 07 kwie 2005, 11:34
wpina sie przez firewire a ktore to juz nie ma roznicy.....ten interfejs jest jak usb(no procz yaahaowego mlan)
druga sprawa ze karta do onyxa(firewire) jest bardzo droga......