SP-303
Witam , poszukuje osob ktore znaja urzadzenie - sampler " DR. SAMPLER" BOss / ROland SP-303. Mam jeden drobny problem tech. zwiazany z imporetem wav'ow i użyciem kart SM ( smart media ). Osoby uzytkujące, znające lub chcące pomóc prosze o kontakt mailowy lub bede sledził forum , pozdrawiam wszystkich maniaków gearu studyjnego .
Re: SP-303
...Witam , poszukuje osob ktore znaja urzadzenie - sampler " DR. SAMPLER" BOss / ROland SP-303. Mam jeden drobny problem tech. zwiazany z imporetem wav'ow i użyciem kart SM ( smart media ). Osoby uzytkujące, znające lub chcące pomóc prosze o kontakt mailowy lub bede sledził forum , pozdrawiam wszystkich maniaków gearu studyjnego . ...
witam,
nosze sie z zamiarem zakupienia tego samplerka, w zwiazku z tym mam pytanie
Czy to urządzenie ma możliwosci pozwalajace na "skomponowanie"(w oparciu o sample) całego utworu od początku do końca? czy mozna kontrolowac adsr na poszczegolnych probkach?
wogole jak oceniasz/oceniacie jakosc efektow, sequencera itd.?
pozdrawiam!
witam,
nosze sie z zamiarem zakupienia tego samplerka, w zwiazku z tym mam pytanie
Czy to urządzenie ma możliwosci pozwalajace na "skomponowanie"(w oparciu o sample) całego utworu od początku do końca? czy mozna kontrolowac adsr na poszczegolnych probkach?
wogole jak oceniasz/oceniacie jakosc efektow, sequencera itd.?
pozdrawiam!