Co kupić jeszcze do Juli@?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Mechuu
Co kupić jeszcze do Juli@?

Post autor: Mechuu » czwartek 17 lut 2005, 23:02

Cześć!!

Jestem początkujący. Kupiłem Julię i zdaję sobie sprawę aby coś ponagrywać muszę jeszcze dokupić jakiś przedwzmacniacz instrumentalno mikrofonowy no właśnie czy mixer no i jeszcze rzeby to nie kosztowało zbyt wiele - tak dla potzrem HOMERECORDING-U....Doradźcie coś POZDRAWIAM
STUDENCIK....

Awatar użytkownika
bruce_lee
Kontakt:

Re: Co kupić jeszcze do Juli@?

Post autor: bruce_lee » czwartek 17 lut 2005, 23:11

...Cześć!!

Jestem początkujący. Kupiłem Julię i zdaję sobie sprawę aby coś ponagrywać muszę jeszcze dokupić jakiś przedwzmacniacz instrumentalno mikrofonowy no właśnie czy mixer no i jeszcze rzeby to nie kosztowało zbyt wiele - tak dla potzrem HOMERECORDING-U....Doradźcie coś POZDRAWIAM ...

wpisz w wyszukiwarce - "soundcraft compact 4"
[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]

Awatar użytkownika
netes

Post autor: netes » piątek 18 lut 2005, 07:38

...Cześć!!

Jestem początkujący. Kupiłem Julię i zdaję sobie sprawę aby coś ponagrywać muszę jeszcze dokupić jakiś przedwzmacniacz instrumentalno mikrofonowy no właśnie czy mixer no i jeszcze rzeby to nie kosztowało zbyt wiele - tak dla potzrem HOMERECORDING-U....Doradźcie coś POZDRAWIAM ...

Jakie masz środki do wydania? Bo od tego trzebaby zacząć. Poza tym co chciałbyś nagrywać, ile instrumentów, może jeszcze jakieś procesory efektowe? Opisz dokładniej :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PITmaster

Post autor: PITmaster » piątek 18 lut 2005, 10:59

...Cześć!!

Ostatnio wydałem bardzo mało na mini mikser Behringera ub802. Jestem z niego zadowolony. Kosztuje 230zł w muzyczny.pl z dostawą w ciągu 2dni i bez kosztów transportu.

Mikrofon dynamiczny Audio Technica MB 3k 240zł - bardzo przyjemnie brzmi, sprawdzałem w sklepie.

Mikrofon pojemnościowy Samson C05 180zł - wyeksponowana góra, mam taki. Brzmi jak należy i jest tani.

PITmaster

Awatar użytkownika
tomsfactory

Post autor: tomsfactory » piątek 18 lut 2005, 11:37

Jak to co kupic do Julii

A Romeo????

ODPOWIEDZ