nauka

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
j.h
nauka

Post autor: j.h » piątek 04 lut 2005, 22:45

Prosze o wskazowki gdzie mam szukac mozliwosci rozwiniecia swojej skromnej wiedzy technicznej z dziedziny elektroakustyki. Docelowo chodzi mi o swiadome wykorzystywanie zaawansowanych mozliwosci programow reaktor i max/msp. Interesuje mnie nauka w kontakcie bezposrednim, raczej indywidualnym. Czy w ogole ktos w Polsce zajmuje sie tego typu usystematyzowana edukacja?

Choc nie spodziewam sie szczegolnego rezonansu na powyzsze zagadnienie bede bardzo! wdzieczny za kazda informacje/wskazanie!

dziekuje i pozdrawiam

j.h

Awatar użytkownika
Pewu

Re: nauka

Post autor: Pewu » piątek 04 lut 2005, 22:53

...Prosze o wskazowki gdzie mam szukac mozliwosci rozwiniecia swojej skromnej wiedzy technicznej z dziedziny elektroakustyki. Docelowo chodzi mi o swiadome wykorzystywanie zaawansowanych mozliwosci programow reaktor i max/msp. ...

A co konkretnie kolega chciałby bardziej rozwinąć, widzę z elektroakustyki (prędzej) czy tylko "docelowo". W tym drugim przypadku widzę rozwiązanie w dobrej wierze użytkowników takowych. A to raczej nie wróży nic dobrego.

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

ODPOWIEDZ