Prosze o wskazowki gdzie mam szukac mozliwosci rozwiniecia swojej skromnej wiedzy technicznej z dziedziny elektroakustyki. Docelowo chodzi mi o swiadome wykorzystywanie zaawansowanych mozliwosci programow reaktor i max/msp. Interesuje mnie nauka w kontakcie bezposrednim, raczej indywidualnym. Czy w ogole ktos w Polsce zajmuje sie tego typu usystematyzowana edukacja?
Choc nie spodziewam sie szczegolnego rezonansu na powyzsze zagadnienie bede bardzo! wdzieczny za kazda informacje/wskazanie!
dziekuje i pozdrawiam
j.h
nauka
Re: nauka
...Prosze o wskazowki gdzie mam szukac mozliwosci rozwiniecia swojej skromnej wiedzy technicznej z dziedziny elektroakustyki. Docelowo chodzi mi o swiadome wykorzystywanie zaawansowanych mozliwosci programow reaktor i max/msp. ...
A co konkretnie kolega chciałby bardziej rozwinąć, widzę z elektroakustyki (prędzej) czy tylko "docelowo". W tym drugim przypadku widzę rozwiązanie w dobrej wierze użytkowników takowych. A to raczej nie wróży nic dobrego.
A co konkretnie kolega chciałby bardziej rozwinąć, widzę z elektroakustyki (prędzej) czy tylko "docelowo". W tym drugim przypadku widzę rozwiązanie w dobrej wierze użytkowników takowych. A to raczej nie wróży nic dobrego.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS