Tani mixer
Dzięki, nie chodzi mi o podpinanie gitary pod kabel jako jedyne źródło dźwięku, ale raczej o uzupełnienie.
Mam jeszcze pytanko co do preampów. Są 4 wejścia mikrofonowe, a gdzieś wyczytałem ze są 2 preampy......o co chodzi?
Mam jeszcze pytanko co do preampów. Są 4 wejścia mikrofonowe, a gdzieś wyczytałem ze są 2 preampy......o co chodzi?
Re: Tani mixer
Tzn. jeszcze sprostuje o co chodzi z tą gitarą i linią. Nie chodzi mi o podpinanie bezpośrednie gitary, ale o wykorzystanie wyjścia liniowego z pieca.
...Tzn. jeszcze sprostuje o co chodzi z tą gitarą i linią. Nie chodzi mi o podpinanie bezpośrednie gitary, ale o wykorzystanie wyjścia liniowego z pieca....
Wychodzisz z pieca linia i zapinasz do wejscia...ale zastanow sie co chcesz osiagnac?? Jezeli solidny przester to juz teraz zapomnij. I nie spodziewaj sie rewolucji brzmienowej :)
Ja natomist a propos gitary i nagrywania polece s/pdif i obslugujacy cyfrowy standard gitarowy hardware i karte.
Wychodzisz z pieca linia i zapinasz do wejscia...ale zastanow sie co chcesz osiagnac?? Jezeli solidny przester to juz teraz zapomnij. I nie spodziewaj sie rewolucji brzmienowej :)
Ja natomist a propos gitary i nagrywania polece s/pdif i obslugujacy cyfrowy standard gitarowy hardware i karte.
...Dobra, jezdem.
Kup Soundcraft Compact 4
...
Dziekuje
prosze Panstwa oto mis
Kup Soundcraft Compact 4

...
Dziekuje

prosze Panstwa oto mis

......Dobra, jezdem.
Kup Soundcraft Compact 4
...
Dziekuje
prosze Panstwa oto mis
...
Nikt tak naprawdę nie wie, co on tutaj robi, ale dostaje 10 groszy za każdą reklamę Compacta na tym forum.
A od siebie dodam herezję, że ten Compact, to mi się wcale nie podoba... w sensie brzmienia, bo możliwości komutacji sygnałów to ma...
Kup Soundcraft Compact 4

...
Dziekuje

prosze Panstwa oto mis

Nikt tak naprawdę nie wie, co on tutaj robi, ale dostaje 10 groszy za każdą reklamę Compacta na tym forum.
A od siebie dodam herezję, że ten Compact, to mi się wcale nie podoba... w sensie brzmienia, bo możliwości komutacji sygnałów to ma...
...phi...
Dobra, to podłączanie gitary pod linie to jak już mówiłem może być jako EWENTUALNE uzupełnienie mikrofonów, wiem jakie jest brzmienie z linii....ale mniejsza z tym.
Teraz proszę, gdyby ktoś mi mógł powiedzić o co chodzi z tymi preampami, tzn. czy na kazdym z 4 wejsci jest?
Teraz proszę, gdyby ktoś mi mógł powiedzić o co chodzi z tymi preampami, tzn. czy na kazdym z 4 wejsci jest?
Teraz proszę, gdyby ktoś mi mógł powiedzić o co chodzi z tymi preampami, tzn. czy na kazdym z 4 wejsci jest?...
Na kazdym z 4 wejsc czego ? Jesli kupisz urzadzenie z 4 przedwzmacniaczami , beda 4
Na kazdym z 4 wejsc czego ? Jesli kupisz urzadzenie z 4 przedwzmacniaczami , beda 4

Takie zyski , ze glowa mala

...Nikt tak naprawdę nie wie, co on tutaj robi, ale dostaje 10 groszy za każdą reklamę Compacta na tym forum.
...
Dzieki za wyczerpujace odpowiedzi? Czy ktos cos doda?

Dzieki za wyczerpujace odpowiedzi? Czy ktos cos doda?
...Teraz proszę, gdyby ktoś mi mógł powiedzić o co chodzi z tymi preampami, tzn. czy na kazdym z 4 wejsci jest?...
...
No chodzi mi o Yamahe MG 10/2...........sorki ze nie sprecyzowałem...

No chodzi mi o Yamahe MG 10/2...........sorki ze nie sprecyzowałem...