Witam, mam pewien banalny problemik z tą kartą, mianowicie:
Nie da rady, jednocześnie słuchać muzyki np. z foobara czy wampa i grać VSTi na tym samym kanale, trochę mnie to wkurza, nie miałem takich problemów z WT192X. Wygląda to tak, że jeden z programów rekwiruje sobie 1-2 analog out i dla drugiego programu te wyjścia nie są już widoczne. Czy jest na to jakiś patent, poza używaniem odtwarzaczy VST?
c.d.n.
Pozdro
problemik mit Layla3G
Re: problemik mit Layla3G
jesli nie znajdziesz lepszego sposobu to można to obejść tak:
-przypisz do używanych programów osobne porty wyjściowe karty
-jesli nie posiadasz sprzetowego miksera aby te dwa osobne wyjścia zmiksować i odsłuchac jednocześnie to skorzystaj z miksera karty, a mianowicie połacz port wyjściowy przeznaczony dla winampa np out3-4 z dowolnym portem wejsciowych karty i domiksuj go do portu out1-2 na ktorym działa vst. powinno pomóc, chyba że coś pokreciłem.
pozdrawiam
-przypisz do używanych programów osobne porty wyjściowe karty
-jesli nie posiadasz sprzetowego miksera aby te dwa osobne wyjścia zmiksować i odsłuchac jednocześnie to skorzystaj z miksera karty, a mianowicie połacz port wyjściowy przeznaczony dla winampa np out3-4 z dowolnym portem wejsciowych karty i domiksuj go do portu out1-2 na ktorym działa vst. powinno pomóc, chyba że coś pokreciłem.
pozdrawiam