Komu potrzebny perkusista ...?!

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Szefski
Re: Komu potrzebny perkusista ...?!

Post autor: Szefski » sobota 23 paź 2004, 11:38

...Podejrzewam, że jakby mi dali ułożyć tą ścieżkę midi to ta ich poczwarka portnoya rozsypała by się w drobny mak

...

kurcze.. a tak liczylem na zmiane tego perkusisty..

zniszczyles moje nadzieje ...

żarty żartami, ale tak poważnie mówiąc, to może sobie być softwarowy sampler, może sobie być softwarowy moog modular, nawet softowe symulacje lampy, ale virtualnego muzyka przez duże M nie ma, nie było i nie będzie. Nie ważne czy chodzi granie na perkusji, pianinie,gitarzyste czy grzebieniu albo pile.

A jeśli zobacze kiedyś na przykład takiego pneumatycznego drumsiarza który mnie skopie po ryju młynami, blastami i nie będzie brzmiał jak z automatu , to przeżegnam się nogą i skocze na banji bez banji

"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"

3Head

Post autor: 3Head » sobota 23 paź 2004, 12:00

A jeśli zobacze kiedyś na przykład takiego pneumatycznego drumsiarza który mnie skopie po ryju młynami, blastami i nie będzie brzmiał jak z automatu , to przeżegnam się nogą i skocze na banji bez banji

...

no to sobie nie poskaczesz..

3Head

Post autor: 3Head » sobota 23 paź 2004, 12:02

...

chyba ze "dresiarza , ktory Cie skopie po ryju"

ale oni wszyscy brzmia tak samo

ODPOWIEDZ