Chcialbym kupic monitory m-audio studiophile bx5 albo alesisy aktywne , ale po lekturze forum eis, juz sam nie wiem co myslec o "lepszych" alesisach. pomocy bo juz monitory snia mi sie po nocach.
a moze jest cos innego do 2000pln.
HELP ME!!!!!
Monitory studyjne
- stereophonic
- Kontakt:
Re: Monitory studyjne
...spirit absolut 2...
NIe! nie wsadzaj kolegi na MINE ..... powinny sie nazywac, ""SPIRIT ABSOLUTNIE ZERO BASU" :) Alesis M1 Mk2 Aktywne , Ja sie zastanawiam nad kupnem ALesis Monitor One Mk 2 pasywne , ale jako alternatywny odsłuch .
NIe! nie wsadzaj kolegi na MINE ..... powinny sie nazywac, ""SPIRIT ABSOLUTNIE ZERO BASU" :) Alesis M1 Mk2 Aktywne , Ja sie zastanawiam nad kupnem ALesis Monitor One Mk 2 pasywne , ale jako alternatywny odsłuch .
Pozdrawiam Stereophonic
...Chcialbym kupic monitory m-audio studiophile bx5 albo alesisy aktywne , ale po lekturze forum eis, juz sam nie wiem co myslec o "lepszych" alesisach. pomocy bo juz monitory snia mi sie po nocach.
HELP ME!!!!!...
Najlepiej jak sam sobie odpowiesz na to pytaie , T U T A J To jesli Lista najlepiej sprzedajacych sie monitorow w tym sklepie w USA , Kupujacy maja mozliwosc oceny produktow a to jest bardzo pomocne ,
HELP ME!!!!!...
Najlepiej jak sam sobie odpowiesz na to pytaie , T U T A J To jesli Lista najlepiej sprzedajacych sie monitorow w tym sklepie w USA , Kupujacy maja mozliwosc oceny produktow a to jest bardzo pomocne ,
Pozdrawiam Ula :)
......spirit absolut 2...
NIe! nie wsadzaj kolegi na MINE ..... powinny sie nazywac, ""SPIRIT ABSOLUTNIE ZERO BASU" :)
to tak jak yamaha ns, krk miałem okazje posłuchać.Jednak coś z nich można wykręcić.
NIe! nie wsadzaj kolegi na MINE ..... powinny sie nazywac, ""SPIRIT ABSOLUTNIE ZERO BASU" :)
to tak jak yamaha ns, krk miałem okazje posłuchać.Jednak coś z nich można wykręcić.
www.homstudio.com.pl
a moze ktos napisze mi jescze pare slow na temat tych m-audio studiophile bx5 , kolega zauwazyl ze sa na + za ta cene, a dopiero przy 4xdrozszych poczul slyszalna roznice. ja szukam czegos do domowego uzytku, tzn. posiadam laptopa, karte muzyczna USB, a i monitory musza byc male, ekranowane i stosunkowo nie drogie.
...a moze ktos napisze mi jescze pare slow na temat tych m-audio studiophile bx5 , kolega zauwazyl ze sa na + za ta cene, a dopiero przy 4xdrozszych poczul slyszalna roznice.
kolega jest albo głuchy jak pień, albo opowiada farmazony i nigdy nie słyszał innych monitorów. Te M-Audio to jedne z najgorzej grających pudełek w tym przedziale cenowym. Jazgot, plastik i nieudolnie wypchnięte skraje pasma.
kolega jest albo głuchy jak pień, albo opowiada farmazony i nigdy nie słyszał innych monitorów. Te M-Audio to jedne z najgorzej grających pudełek w tym przedziale cenowym. Jazgot, plastik i nieudolnie wypchnięte skraje pasma.
......a moze ktos napisze mi jescze pare slow na temat tych m-audio studiophile bx5 , kolega zauwazyl ze sa na + za ta cene, a dopiero przy 4xdrozszych poczul slyszalna roznice.
...
MB dzieki za opinie, w sumie moze i racja,kolega w sumie raczkuje, ale chcialbym uslyszec co mam kupic za te 2000 pln, ALESISY bada ok, pomocy po monitorow potrzebuje na wczoraj, kaska lezy a ja z nia bo nie wiem co kupic. KOMUNO WROC-wtedy mozna bylo kupic tylko TONSILE i dylemat byl z glowy:)
MB co mam kupic????? krotko i zwiezle!!!!
...
MB dzieki za opinie, w sumie moze i racja,kolega w sumie raczkuje, ale chcialbym uslyszec co mam kupic za te 2000 pln, ALESISY bada ok, pomocy po monitorow potrzebuje na wczoraj, kaska lezy a ja z nia bo nie wiem co kupic. KOMUNO WROC-wtedy mozna bylo kupic tylko TONSILE i dylemat byl z glowy:)
MB co mam kupic????? krotko i zwiezle!!!!
ja zastanawiam sie nad alesisami M1 active MK2 lub samson resolve 65a...jeszcze ich nie mialem okazji slyszec ale powiem ze przedzial cenowy mi odpowiada..teraz tylko pytanie?czy te monitory sa warte swojej ceny?....
[addsig]
[addsig]
-->play your reason system<--