Audio Technica PRO25, ktoś zna ten mikrofon?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
mel
Audio Technica PRO25, ktoś zna ten mikrofon?

Post autor: mel » sobota 28 sie 2004, 12:11

Audio Tehnica PRO25?

Firma zacna, a mikrofon niedrogi. Potrzebny mikrofon do nagranie gitary basowej, ale taki, ktory oprocz basu nagra takze troche srodka. Chcialbym uniknac jakiegos radykalnego krecenia korektorem. Czy ten mikrofon mi to umozliwi?

pozdrawiam

pemark

Re: Audio Technica PRO25, ktoś zna ten mikrofon?

Post autor: pemark » niedziela 29 sie 2004, 14:32

...Audio Tehnica PRO25?

Firma zacna, a mikrofon niedrogi. Potrzebny mikrofon do nagranie gitary basowej, ale taki, ktory oprocz basu nagra takze troche srodka. Chcialbym uniknac jakiegos radykalnego krecenia korektorem. Czy ten mikrofon mi to umozliwi?

pozdrawiam

...

pemark

Re: Audio Technica PRO25, ktoś zna ten mikrofon?

Post autor: pemark » niedziela 29 sie 2004, 14:36

...Audio Tehnica PRO25?

pozdrawiam

...

To jest niezły mikrofon dynamiczny wielkomembranowy.Nadaje się do nagrań stopy,basu itp.Za ten mikrofon (jeżeli jest made in Japan)możesz zapłacić z 2 ręki 400-500 PLN.Myślę że nie pożałujesz.Nowy kosztuje 120-130 Euro+koszty przesyłki.

ODPOWIEDZ