tanie monitory pod komputer
W tych sprawach jestem totalnym amatorem wiec nie smiejcie sie ze mnie. Postatnowilem, ze tak to nazwe robic muzyke na komputerze. Karte dzwiekowa juz mam, oprogramowanie mam, tylko jeszcze brakuje mi czegos zeby bylo slychac :) Najlepiej w granicach 1000 zl. Czy ktos moglby cos polecic ingnorantowi? :)
Re: tanie monitory pod komputer
...W tych sprawach jestem totalnym amatorem wiec nie smiejcie sie ze mnie. Postatnowilem, ze tak to nazwe robic muzyke na komputerze. Karte dzwiekowa juz mam, oprogramowanie mam, tylko jeszcze brakuje mi czegos zeby bylo slychac :) Najlepiej w granicach 1000 zl. Czy ktos moglby cos polecic ingnorantowi? :)...
To zalerzy co chcerz robić czy audio czy tylko midi lub dla siebie jeżeli nagrywanie audio mixy i tp. to zapomni o super tanich monitorach na takim sprzęcie wpuścisz się tylko w maliny sam miałem długi okres czasu poprostu wierze Aiwe na której nagrałem płyte a po odsłuchaniu na innym sprzęcie było totalną klapą i niesamowitym rozczarowaniem uważam że monitory odsłuchowe są najważniejszym sprzętem w studiu obecnie mam Alesis M1 Active Mk2 i myślę że na tym można zrobić dobrą płyte czego ci życzę a kaszt wynosi 1950zł .Powodzenia
Go
To zalerzy co chcerz robić czy audio czy tylko midi lub dla siebie jeżeli nagrywanie audio mixy i tp. to zapomni o super tanich monitorach na takim sprzęcie wpuścisz się tylko w maliny sam miałem długi okres czasu poprostu wierze Aiwe na której nagrałem płyte a po odsłuchaniu na innym sprzęcie było totalną klapą i niesamowitym rozczarowaniem uważam że monitory odsłuchowe są najważniejszym sprzętem w studiu obecnie mam Alesis M1 Active Mk2 i myślę że na tym można zrobić dobrą płyte czego ci życzę a kaszt wynosi 1950zł .Powodzenia
Go
Sam mysle ostatnio o Alesis.. Go , jestes z nich zadowolony ?
kwestia tanich monitorow jest ciezka , bo te bardzo tanie sa tym samym bardzo slabe i w sumie juz lepiej podlaczyc kino domowe albo wieze . za 1000zl mozesz kupic glosniczki komputerowe
kwestia tanich monitorow jest ciezka , bo te bardzo tanie sa tym samym bardzo slabe i w sumie juz lepiej podlaczyc kino domowe albo wieze . za 1000zl mozesz kupic glosniczki komputerowe

Dobra, jz sie pogodzilem z tym , ze musze wydac wiecej. Najwwyzej przez miesiac bede jadl chleb i wode

...Dobra, jz sie pogodzilem z tym , ze musze wydac wiecej. Najwwyzej przez miesiac bede jadl chleb i wode
...
he-taki już los muzyków

he-taki już los muzyków

...Dobra, jz sie pogodzilem z tym , ze musze wydac wiecej. Najwwyzej przez miesiac bede jadl chleb i wode
...
hehe - jak przez miesiąc potrafisz oszczędzić tauzena, to gratulację. Masz spory budżet jadalniany
Pozdro
Groover

hehe - jak przez miesiąc potrafisz oszczędzić tauzena, to gratulację. Masz spory budżet jadalniany

Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
...Sam mysle ostatnio o Alesis.. Go , jestes z nich zadowolony ?
...
Jeżeli chcesz zrobić dobre mixy to je polecam i jestem z nich zadowolony a jeżeli chcesz posłuchać ostrej muzyki to lepiej kupić jakieś pierdofony taka jest moja opinia chyba wiesz o co mi chodzi pozdrawiam Go

Jeżeli chcesz zrobić dobre mixy to je polecam i jestem z nich zadowolony a jeżeli chcesz posłuchać ostrej muzyki to lepiej kupić jakieś pierdofony taka jest moja opinia chyba wiesz o co mi chodzi pozdrawiam Go

...
wiem o co chodzi
dziekuje za opinie , chyba sie zdecyduje
pozdrawiam;

wiem o co chodzi

dziekuje za opinie , chyba sie zdecyduje

pozdrawiam;