tanie monitory pod komputer

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
icewind
tanie monitory pod komputer

Post autor: icewind » poniedziałek 23 sie 2004, 11:45

W tych sprawach jestem totalnym amatorem wiec nie smiejcie sie ze mnie. Postatnowilem, ze tak to nazwe robic muzyke na komputerze. Karte dzwiekowa juz mam, oprogramowanie mam, tylko jeszcze brakuje mi czegos zeby bylo slychac :) Najlepiej w granicach 1000 zl. Czy ktos moglby cos polecic ingnorantowi? :)

Awatar użytkownika
go

Re: tanie monitory pod komputer

Post autor: go » poniedziałek 23 sie 2004, 15:40

...W tych sprawach jestem totalnym amatorem wiec nie smiejcie sie ze mnie. Postatnowilem, ze tak to nazwe robic muzyke na komputerze. Karte dzwiekowa juz mam, oprogramowanie mam, tylko jeszcze brakuje mi czegos zeby bylo slychac :) Najlepiej w granicach 1000 zl. Czy ktos moglby cos polecic ingnorantowi? :)...

To zalerzy co chcerz robić czy audio czy tylko midi lub dla siebie jeżeli nagrywanie audio mixy i tp. to zapomni o super tanich monitorach na takim sprzęcie wpuścisz się tylko w maliny sam miałem długi okres czasu poprostu wierze Aiwe na której nagrałem płyte a po odsłuchaniu na innym sprzęcie było totalną klapą i niesamowitym rozczarowaniem uważam że monitory odsłuchowe są najważniejszym sprzętem w studiu obecnie mam Alesis M1 Active Mk2 i myślę że na tym można zrobić dobrą płyte czego ci życzę a kaszt wynosi 1950zł .Powodzenia

Go

3Head

Post autor: 3Head » poniedziałek 23 sie 2004, 18:39

Sam mysle ostatnio o Alesis.. Go , jestes z nich zadowolony ?

kwestia tanich monitorow jest ciezka , bo te bardzo tanie sa tym samym bardzo slabe i w sumie juz lepiej podlaczyc kino domowe albo wieze . za 1000zl mozesz kupic glosniczki komputerowe

icewind

Post autor: icewind » poniedziałek 23 sie 2004, 19:20

Dobra, jz sie pogodzilem z tym , ze musze wydac wiecej. Najwwyzej przez miesiac bede jadl chleb i wode

Awatar użytkownika
wilsonpro

Post autor: wilsonpro » poniedziałek 23 sie 2004, 19:26

...Dobra, jz sie pogodzilem z tym , ze musze wydac wiecej. Najwwyzej przez miesiac bede jadl chleb i wode ...

he-taki już los muzyków

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » poniedziałek 23 sie 2004, 20:10

...Dobra, jz sie pogodzilem z tym , ze musze wydac wiecej. Najwwyzej przez miesiac bede jadl chleb i wode ...

hehe - jak przez miesiąc potrafisz oszczędzić tauzena, to gratulację. Masz spory budżet jadalniany

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
go

Post autor: go » poniedziałek 23 sie 2004, 23:40

...Sam mysle ostatnio o Alesis.. Go , jestes z nich zadowolony ?

kwestia tanich monitorow jest ciezka , bo te bardzo tanie sa tym samym bardzo slabe i w sumie juz lepiej podlaczyc kino domowe albo wieze . za 1000zl mozesz kupic glosniczki komputerowe ...

Jeżeli chcesz zrobić dobre mixy to je polecam i jestem z nich zadowolony a jeżeli chcesz posłuchać ostrej muzyki to lepiej kupić jakieś pierdofony taka jest moja opinia chyba wiesz o co mi chodzi pozdrawiam Go

3Head

Post autor: 3Head » wtorek 24 sie 2004, 00:04

Jeżeli chcesz zrobić dobre mixy to je polecam i jestem z nich zadowolony a jeżeli chcesz posłuchać ostrej muzyki to lepiej kupić jakieś pierdofony taka jest moja opinia chyba wiesz o co mi chodzi pozdrawiam Go ...

wiem o co chodzi

dziekuje za opinie , chyba sie zdecyduje

pozdrawiam;

ODPOWIEDZ