mam teraz mieszane odczucia...
Jutro zadzwonie do musiccenter i jesli jeszcze będą w magazynie jakies pozostałości to brać to, czy zostać przy preampie z behringera i z 700 w kieszeni??
pozdrawiam
Bellari MP 105 wycofany
drummer
Re: Bellari MP 105 wycofany
no to już nawet w musiccenter nie mają tego preampa, więc pytanie wycofuję...nie mam już wyjścia
drummer
eh...MP105 wcale nie jest taki zły..:] do amtorstwa wystarcza -ale fakt produkt nie godny marki Bellari
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
...Panie kochany, czytałeś może inne posty na tym forum, w których produkowalismy się odnośnie tanich lampowych preampów, a w szególności MP105..? Nie zastanawia Cię dlaczego WYCOFALI TEN PREAMP
Czytałem właśnie, ale są też opinie jak najbardziej pozytywne odnośnie bellari. o inne preampy nawet już nie mam zamiaru pytać, ale ten mp mnie wciąż zastanawiał. a swoją drogą to to co napisałeś duzymi literami jest bardzo logiczne(NIE POMYSLAŁEM O TYM)
pozdrawiam
[Post edytowany przez Admina w dniu 19/07/2004]
Czytałem właśnie, ale są też opinie jak najbardziej pozytywne odnośnie bellari. o inne preampy nawet już nie mam zamiaru pytać, ale ten mp mnie wciąż zastanawiał. a swoją drogą to to co napisałeś duzymi literami jest bardzo logiczne(NIE POMYSLAŁEM O TYM)
pozdrawiam
[Post edytowany przez Admina w dniu 19/07/2004]
drummer
czy kolega monter mógłby mi wysłać schemat jakiegoś dobrego preampa na konkretnych podzespołach?
na wszeli w. podaję maila
mzwonarz@wp.pl
na wszeli w. podaję maila
mzwonarz@wp.pl
drummer