Skoro nie była krzywa a się wykrzywiła to znaczy, że wina leży po twojej stronie.
Podaj powód, w jaki sposób mogła by się wykrzywić?.
>>>>>>>>>>>>>>>>>.
skąd Ty wiesz gdzie leży przyczyna... (skąd tyś się urwał) - widziałeś mój komputer, że o nim tyle wiesz ?!?! - a jeśli piszesz po to tylko żeby pisać to może lepiej pisz na temat (lub zmień forum). Czasem lepsze jest milczenie...
A co ty myślisz że tylko ty jesteś sprzedawcą czy serwisantem ?
Ja nie potrzebuję widzieć twojego komputera aby wiedzieć że obudowy i płyty są źle spasowane. I ty jako serwisant czy sprzedawca powinieneś o tym wiedzieć. No jasne jako sprzedawca dla klienta będziesz mówił ze jest wszystko Ok to normalne.
A widzisz ja milczeć nie mam zamiaru ponieważ piszesz coś o czym sam najwyraźniej nie wiesz.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
i czytaj UWAŻNIE. Napisałem, że obudowa to Enlight (to nie jest "jakaśtamobudowa")
Nie przesadzaj przecież nie jest ze złota!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
to już przesada; co ty jesteś "wróżka"
no wiesz w przyrodzie nic samo się nie robi. Skoro nie była krzywa jak wkładałeś a po wyjęciu jest, to jaka tego jest przyczyna?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Jednak wierzę (wiem to), że w PL też jest możliwe normalna obsługa serwisowa. (i) Bynajmniej cieszę się, że mieszkam tu a nie ... gdzie? w USA?
Jak ci nie dadzą sprawnej to powinieneś ich jeszcze w d... pocałować w sumie to ta sama branża jak twoja. Prawdopodobnie w jednej szkole uczyliście się robić w konia wykorzystując bezradność konsumenta.
A widzisz role się odwracają teraz to spadło na siebie.
A poza tym jak tak chwalisz ten serwis to po co się skarżysz
Tak w ogóle to lepiej abyś się w tym poście nie odzywał bo teraz pokazałeś jaki z ciebie fachowiec w branży komputerowej.
Pozdrawiam, Sroka