Powtarza sie temat mozliwości finansowych - otóż napewno nie kupie najdroższego ale chciałbym kupic jeden z lepszych.
Padło moje pytanie odnośnie kurzweila K2000 gdyż jest to stosunkowo tani instrument ale przez wiele osób mocno doceniony i pomyslkałem sobie ,że byłby to dobry zakup by zaznajomic się z tematem samplerów.
Myslę ,że wtedy dużo sam bym siedowiedział a K 2000 chyba jest docść łatwo sprzedać . Mam tylko obawy - co zrobię jak mi sie coś zepsuje w tym K 2000
Pozdrawiam wszystkich samplowiczów

Myśle ze był by to dobry wybór , tylko pamietaj aby kupić wyśrubowanego (czyli na maxa rozszezonego ) :)
Wiadomo ze to tylko urządzenia które potrafią się popsuć (mówie tu o wszystkich urz. elektronicznych ), ale kurzweil jest solidnie wykonany więc powien wytrzymac "trudy życia codziennego " :)
Przeciez k2000 to moduł z samplerem jesli dobrze pamiętam , więc jak byl by jakis spadek napiecia , i ewnetualnie sampler sie zrestartuje to nie musisz wczytywac tylko skończysz grać na jakimś brzmieniu z modułu ( To ważne i sprawdzone :) )

Ździwiłem sie ze nie ma serwisu u nas , bo chciałem o mego popytac , ale bądź spokojny mnie powiedziano ze typ nie zna sie na modelu pc88 , a tak to wszystkie inne zna :)

Pozdrawiam
PAWEŁ