Witam mam parę pytań szukam dobrego interfejsu audio studyjnego oprócz Focusrite Scarlett
ważne żeby maił dobre preampy mikrofonowe i wejście linowe i wejścia mikrofonowe nie musi być jedno
fajnie jak by było wiecej i żeby interfejs był kompatybilny z windowsem 10 home i jeszcze jedno pytanie jakie sterowniki używać do interfejsu usb czy wystarczy sterownik ASIO4ALL czy nie musi być
Budżet to 1600zł
Jaki Interfejs audio studyjny Polecacie
-
Re: Jaki Interfejs audio studyjny Polecacie
PreSonus ma bardzo dobre preampy. Sam korzystałem z PreSonusa Studio 26 starszej wersji i wiem. Mogę polecić z czystym sercem. Współpracuje z własnym sterownikiem Universal Control. Urządzenia PreSonusa nie lubią się zbytnio z Asio4All. Nie wiem jak na Windzie, ja korzystam z Maca i nie miałem z nim żadnych problemów i działał bez sterów. Co prawda mój rozpadł się, ale sam kupiłem go używanego i pewnie był już z 3 lub 4 ręki.
Za 1600 kupisz PreSonus'a Studio 1810c, który spełnia wszystkie wymienione przez Ciebie oczekiwania łącznie z dwoma wyjściami słuchawkowymi.
Za 1600 kupisz PreSonus'a Studio 1810c, który spełnia wszystkie wymienione przez Ciebie oczekiwania łącznie z dwoma wyjściami słuchawkowymi.
Determinacja podstawą sukcesu...