Szkoda, że nie mam Windy, ech...

Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś ją sobie zainstalował obok OS X

Dokładnie.
Ja tak mam na macbook pro. Dual boot - os x oraz windows.
............
Dokładnie.
Ja tak mam na macbook pro. Dual boot - os x oraz windows....
Tak, jest to jakieś rozwiązanie. Od pewnego czasu ślinię się na Melodyne, tylko że akurat... święta, prezenty, koniec roku, sylwek... a promocja tylko
do 20.12. żeby chociaź do 30.12, to dałbym rade. Powinni to kiedyś powtórzyć. Będę czatować.
Ale Wy Panowie jeżeli macie jakieś zaskórniaki, to gorąco polecam ten bundle.
Pozdrawiam
Artur.
Wygląda na to, że kolejny raz przedłużyli sprzedaż, tym razem do 4 stycznia.
To jak w przypowieści o winnicy, gdzie właściciel umówił się na denara zarówno z tym, co przyszedł rano, jak i godzinę przed końcem pracy... .
Co do ceny, to faktycznie śmierdzi - tam są dużo droższe wtyczki niż cały ten pakiet. Niemniej, jakieś mniejsze studyjko, które nie musi być na bieżąco, czy też osoba fizyczna, która chce mieć potężne narzędzie do "robienia muzy" na pewno z tego skorzysta. Inna sprawa, że tego typu przeceny (przedłużane dodatkowo o 2 tygodnie) robi się pewnie, żeby ustrzelić jak największą sprzedaż - i tyle. Jednak patrząc zdroworozsądkowo - ja bym osobiście -90% nie dał bez powodu.
......Rozumiem ze jest to pelna wersja a nie upgrade? Pytam poniewaz adres strony www pokazuje stronke z upgrdadem a mnie wczesniej nic mnie nie laczylo z Samplitude. Aczkolwiek soft zapewne jest godny potestowania i wygodnej pracy....
Full, pełna wersja - żaden upgrade....
Ja tam nie wiem, u mnie w mailu jest napisane ''Magix Samplitude Pro X3 Suite UPGRADE + SpectraLayers Pro offer for only € 149!". A że nie jest określone, z jakiej wersji ten upgrade można zrobić, to inna sprawa .