Patch cable do syntezatorów modularnych

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
PWA
Patch cable do syntezatorów modularnych

Post autor: PWA » piątek 05 sie 2016, 22:27

Próbuję znaleźć w Polsce jakiś sklep, który sprzedaje patch kable do syntezatorów modularnych (jack 3,5 mono - jack 3,5 mono), ale w zasadzie nic mi z tego nie wychodzi...zaledwie jeden sklep, który sprzedaje zestaw Korga (6 kable 75cm) za 99,- (trochę drogo jak na mój gust). Chodzi mi o kable o długości 30cm i 60 cm...jakiś zestaw typu Korg MS-CABLE-18. Oczywiście za naszą południową i zachodnią granicą nie ma problemu, tyle że koszy przesyłki to od 20 do 35€ , więc kompletnie się nie opłaca.
Niestety nasi niezrównani sklepikarze handlujący sprzętem modularnym nie pomyśleli, że te moduły trzeba jakoś ze sobą łączyć...pewnie zakładają, że jak ktoś się w to bawi, to pewnie sam sobie skleci takie kabelki. A mnie zwyczajnie szkoda na to czasu.
Jeżeli ktoś ma namiar na sklep w Polsce, który kupczy tego typu akcesoriami, to będę wdzięczny za przesłanie mi go.

ODPOWIEDZ